hunggr İlk dişimiz çıktı 🥰 minnacık gözüküyor nrle zaman büyür Sizin bebeklerinizin ilk dişi ne zaman çıktı?
nebutantana30 hunggr ilk dişi çıktığında 4 aylıktık biraz fazla hızlı ilerliyoruz 8 ay 20 günlük 7 dişimiz var
paralelevrendemutlu hunggr 8 aylık bizimkide daha yeni patladı ne zaman büyür bende çok merak ediyorum😂
teachermom07 hunggr 9 aylıkken çıkardı 🦷 patladıktan sonra hemen büyüyüp kocaman bir diş haline geliyor İnsan şaşırıyor her sabah biraz daha büyümüş oluyor o diş 🫠
Kaymakliiball 3 ay 13 günlük bebeğim aşırı derece de salyası var ve sürekli bişeyler ısırmak istiyo sizce de diş midir acaba? nebutantana30
Niki nebutantana30 Herkes ilk dişler çıkarken zor oluyor diyor öylemi gerçekten yan kesiciler veya köpek dişleri çıkarken öyle zor olmuyor mu. Benim kızımda 11 aylıkken birden 4 diş çıkardı ama çok zorlandı sesi falan gitti dudaklarında bile kan oturmuştu korkuyorum öbürlerindede öyle olur diye
Aybarskeriminannesi nebutantana30 benim bebeğim de 8 ay 20 günlük onunda 7 tane dişi var 5 buçuk aylıkken çıkardı 😊 yalnız değilmişim demekki erken çıkarma konusunda
nebutantana30 Kaymakliiball bence diş olabilir damaklarında şişlikte varsa bizimkide çok salyalı oluyor önlük yetişmiyor
minikayaklarr Kaymakliiball yok canım o dönemde oluyor benim oğlumda öyleydi ellerini ağzından çıkarmazdi salyasi fazlaydı ama diş farklı şimdi yedi buçuk aylık daha yeni dişi çıkıyor üç gün çok ateşlendi sonrasında dişin kenarından minicik çıkmış
Gonuel Kaymakliiball evet canım bizde 3 ay 27 günlüğüz yaklaşık 2-3 gün önce farkettim ki 2 tane dişi çıkıyor 😂 biri altta biri üstte ahahhaha son zamanlar salyası falan çoğalmıştı zaten eli sürekli ağzındaydı belliydi de ben daha erken çıkmaz diyordum. Dün aşı için Dr gittik onada gösterdim doktorumuz da evet çıkıyor dişi dedi 😍
Hernasipvaktineesirdir nebutantana30 ağız suyuna ben kehribar kolye ile çözüm buldum 1 hafta da kesildi bizim
Tugbakkzn 10.5 aylıkken geldi ilk dişimiz ve tamamen çıkartmadı henüz yaşımız bir inciyle gircez sanırım 😂
Gozdeklnc20 Oğlum 5. Ayına girdi bi tane dişi patladı. Şuan 5,5 aylık 2. Diş de geldi. Erken diş çıkarmak iyi değil hemen çürüyor diyorlar. Gerçeklik payı var mı acaba yoksa hurafe mi 🥴
Kbraunvr Gozdeklnc20 Benim oğlum 9 aylık henüz dişi çıkmadı herkes söylüyor geç çıksın merak etme geç gelen diş sağlıklı olur herkesten bu sözleri duyuyorum bende
Dilannn1334 Gozdeklnc20 üzülerek söylüyorum ki gerçek büyük oğlum 5 aylıkken çıkardı erkenden çıktı tüm dişleri şu an beş yaşında ve çoğu çürük müdahale gerekiyor dişi ağrıyor ki biz diş fırçalamayı alışkanlık ettik paketli şekerli gıda çok az tüketiyor ona rağmen çürüdü ameliyat gibi anestezi verilip dişleri yapılacak 😔
hazalrojhat Gozdeklnc20 öyle bişey yok canım oglumun 2 yaşında ilk dışı çıktı doktor doktor gezdik genetikmis çok geç çıktı 🤣 şuan 5 yaşında dişler hep çürük
zeymuryusis Gozdeklnc20 benim oğlum da 5 aylıktı çıkardı 2 yaşında ön dişleri kırıldı şuan 3 bucuk yaşında önde sadece 1 dış var oda Kırılmak üzere