omerinannes104_ Merhaba hanımlar yeni katıldım 😌 3 aylık bebeğim var gece beslenmek için uyanmıyor 😞 kalkıp zorla emziriyorum 3 4 saatte bir. Tabi yarım saat uğraştıktan sonra. Neden böyle bilgisi olan varmı yada bebeği böyle olan
Kbrn10 omerinannes104_ 3 aylık bebek 5 6 saate kadar uyanmayabilir. Sonrasında kendiliginden uyanır. Bence uyandırmaya çalışarak uyku düzenini bozma . 5 6 saatten sonra uyanmazsa emzirirsin. Benim doktorum uyandırma demişti
Cansk omerinannes104_ dr osman gönül al bununla alakalı cok güzel bir acıklama yapmıs izlemenizi tavsite ederim 3 aydan sonra uyandırmanıza gerek yok .6 saat aclıga dayanbilir gece uykularında demisti. detaylı bilgi icin izlemenizi tabsite ederım
omerinannes104_ Kbrn10 5 6 saati bulmuyo canım 3 saatte bir alarm kurup kalkıyorum hiç o kadar saat bekleyip görmedim uyanır mı uyanmax mı. Ama sanki uyanmaz gibi uyku çok tatlı geliyo beyfendiye
Dlk55blt-rdvn omerinannes104_ ne mutlu size uykuyu seviyorsa, saat başı uyanan çocuğu olan annelerin işi çok zor:(
omerinannes104_ Valla napıcam diye düşünüyorum gece olunca kara kara 🥴bide meme reddi de yaşadık bi kaç gündür iyiydik çok şükür bide şu gece emmeleri düzelse
semaslln Kesinlikle uyandirmayin. Benim oğlumda şuan 4 aylik ve normal uyku saati 9 10 arası uyur gece 12de kaldırırım bazen 2 saat sonra kalkar bazen 6 da kalkar. Hiç sorun yapmayın zaten kendi açıktiginda uyanicaktir.
omerinannes104_ Pofff napıcam gerçekten bilmiyorum. Çok zormuş meme reddi vs Allah kolaylık versin hepimize. Valla ben yakında kafama huni takip gezicem böyle giderse 🙈
Doruk20222 Üç aylık bebek gece uyanmayabilir uyandırmanıza gerek yok kaynak dr. Osman gönülal. Şanslı hissedin kendinizi benim oğlum 18 aylık halen iki üç kez uyanır.
Meneksemm Açıksa uyanır emin ol . Benim bebeğim de uyanmiyir ama ellerini emmeye başlıyor sapirti sesine uyanıp emziriyorum . Ben kırk günlük olunca bıraktım alarm kurmayı . Kilosu iyiydi kendi uyandığında emzirdim
seren361_ omerinannes104_ giç uyandırma canım benimde oğlum 4 aylık ozamanlarda bende tedirgin oluyordum şimdi en fazla 3 saat uyuyor gece 2 saatte bir açıkıyor büyüdükçe
omerinannes104_ Çok teşekkür ederim hepinize allah razı olsun. Anne yüreği işte meme reddi de yaşayınca korkuyor insan bırakır diye bende sık sık emsin istiyorum işte
omerinannes104_ Kbrn10 bir dene diyor eşimde ama gönlüm el vermiyor yinede yaa 🙈 aç kalıyor çocuk diyorum daha küçük diyorum 🙈bugün Kontrolümüz vardı yarın tam üç aylık olcaz 7 kilo maşallah iyi dediler ama bilemiyorum
Aslan2103 omerinannes104_ kiz kilosuda fazla uyandirma hem sana hem ona yazik uykuya ihtiyaci var demekki uyuyo cocukk
Kbrn10 omerinannes104_ benim kilosu çok daha düşük ama doktorum uyandırma dedi ilerde uyku düzeni tam olmayınca sen daha çok yorulursun