Canan3563 Yeni anne olduğum için herseyi soruyorum ama bebegim 50 günlük kucağımda yatiyo tam beşiğe koyuyorum uyaniyo ne yapmam gerekiyo
Tusemerve Canan3563 benm kızım 6 aylık ve hala benmle uyuyor Kmse uyutamıyor kollarmın arasına alıyorum kokumla beraber uyuyor
bambam9393 Canan3563 ilk bi kaç ay her anne için özellikle zor geçiyordur uykusuz geceler yorgun sabahlar zamanla uyku düzeni emme düzeni oturuyor ben 3 ay bitti o gün tekrar doğduğumu düşünmüştüm 😀okdr çabuk büyüyorlar ki kucağına sığamıcak hale gelince keşke o günlere dönsem diyeceksiniz bol bol ten tene temas yapın bol bol koklayın bebek kokusunu çokça resim çekin hatıra kalsın .. bu günlerde gecicek unutma yeni anne ☺️
Birdunyabircennetannesi Canan3563 Endişe etmeyin bu durum geçici Şuan çok zorluyor biliyorum ama kısa bir zaman sonra kucağınızda durmak bile istemeyecek 5 dk dursun diye can atacaksınız Zamanla geçiyor ya sabır Bol bol kucaklayıp sarılın Ben uyuyunca 2 saat hareketsiz kaldığımı kucağımda uyuduğunu bilirim Ama şuan keşke tekrar kucağımda uyusa o mis kokusuyla bende huzur bulsam diyorum
nefe bambam9393 biz şimdi üç aya girdik yani nolacak düzelir mi bana düştü iyice başka kimsede durmak istemiyor sürekli kucak isriyor
bambam9393 Canan3563 tabiki zamanla birbirinize alışıyorsunuz , daha dünyaya yeni geldi sizden başka kimsesi yok size ihtiyaç duyuyor benim oğlum tepeme çıkar orda uyurdu
Canan3563 Birdunyabircennetannesi Birdunyabircennetannesi evet gercekten belim kopuyo ama gulunce unutuyorum
iincikoc Canan3563 aynı sorun bizde de var bebiş 3 ay 9 günlük kucağımda mışıl mışıl uyuyor beşiğe koyduğum an diken üstüne bırakıyormuşum gibi hemen uyanıyor. :) çok yorucu oluyor umarım geçicidir
Birdunyabircennetannesi Canan3563 Geçecek güzel anne bu zamanlarını arıyorsun 8 ay kollarım belim kopardı Benim oğlum geç döndü Dönmeye başlayınca inmek istiyorlar yere Kucakta durmak istemiyorlar
ebrusalihhh Canan3563 elbette geçicek bu anlar bir daha geri gelmeyecek bunu düşünerek yorgunluğunuzu azaltıp anın tadını çıkarabilirsiniz 🫶🏼
Ozgemre Sana ihtiyacı var annesi kokun ona iyi geliyor bebeğini rahatlatıyor en güvenilir yer anne kucağı bol bol kucağına al sarıl öp kokla daha çok minicik 🥰 2 yaşın da benim oğlan asla kucağıma alıp doğru düzgün sevemiyorum tadını çıkar ❤️
Sontvbukucu Canan3563 hdjsjs aslinda yeni dogum yapan herkese söylerler bana da soylemislerdi. Yani zaten bebek ilk 3 ay dogdugunu anneden ayrildigini bile anlamiyor hamileligin 4. Trimestiri derler ilk 3 ay icin. Zaten buyuyunce kucağa gelmek istemiyorlar varsin da bebekken kucakci olsun 😂