PelinByrktr Mdorukkk tamamen geçmesi 5-6 günü buldu. Ama bronşit daha uzun sürede iyileşiyor 15 günü buluyor neredeyse
atlassmomm gizemmerve5 bende 4 aylık oğluma 2 ml serum fizyolojik 0.8 ml de Ventolin veriyordum. Günde kaç kere veriyorsunuz ? Ne kadar süredir bu şekilde veriyorsunuz ? Bunun dışında serum fizyolojikten burnuna damlatıyordum sık sık kuruduğunu hissettikçe. Burnunda sümük olduğu anda da aspiratör ile de çekiyordum
gizemmerve5 atlassmomm Daha bugün başladım verdikten sonra olmaya başladı zaten günde 5 kere yazmış 4.5 saatte bir veriyordum
atlassmomm gizemmerve5 biz günde 3 kere verdik ama bu tarz bi etki göstermedi bence devam etmeyin doktorunuzla görüşene kadar daha ciddi bi durumla karşılaşmamak için
Demet2022 gizemmerve5 kalbe zarar hemen sulandır yada serum katta ver çokta verme boş serum versen havaya katıp daha iyi
Sokoley gizemmerve5 fazla vrrincr yspıyo doktor söyledi ben de kendime fazla kullandım titremeye başladım
Goktug80 gizemmerve5 çok mu hasta ya ben çok kullanma taraftarı değilim bu ilaçları sadece serum verseniz bile buharla balgam varsa yumuşatıyor ama baya hastaysa bilemem
yusros1350 Ay ben 2 hafta kullandım ya şuan okuduklarımdan dolayı çok pişmanım doktor serumla seyret demişti öyle kullandım hafif bacak titremesi vardı acaba bundan mıydı şuan vicdanım sızlıyor ama doktor vermişti ya
Melisaumy yusros1350 evet bizde kullandık ventolin doktorumu aradım ventolin yapıyor serumu daha fazla koy dedi ventolini yarımdan az
yusros1350 gizemmerve5 iki bacagıda mı titiriyor acaba bizda öncedende dik tuttugumda bastırmaya çalıstıgımda titriyordu kassal gelişim gösteriyor ondan dediler vertiolde kullandım bu 2 hafta sürecte ondan tütremeyi normal görmüştüm. Sizin nasıl titreme acaba
gizemmerve5 yusros1350 İki bacağı birden değil canım bazen sağ bazen sol bacağı titriyor sabah doktorunu aradım birşey olmaz dedi
Deletedmom_98 yusros1350 Hanımefendi normal bir durum değil kesin ilacı doktorla görüşün Bu ilaç taşikardi yapıyor
betul4444 gizemmerve5 bende ventolinle serum veriyorum ama oğlumun dosunde hırıltı çıkmaya başladı anlamadım gitti
gizemmerve5 betul4444 Bende de var o ya havayı verirken daha çok oluyor ama bizimki bronşit olduğu için biraz zorlanıyor tabiki her bebek farklı oluyor canım bende bir yerde görmüştüm ilk zamanlar öksürük ve hırıltı daha çok oluyormuş havada
betul4444 gizemmerve5 anne olmak kolay değil her çileyi anneler cekiyo malesef ama çocuklarımız canı sağolsun 🥰🥰
Deletedmom_98 gizemmerve5 Fazla gelmiş ilaç hemen kesin Doktorla iletişime geçin miktarı azaltsın Ben 2 yaş bebeğe yarım veriyorum 4.5 aylık bebeğe nasıl yarım flakon verdi doktor
gizemmerve5 Deletedmom_98 Bu kadar sert olmanıza gerek yok sakin olun doktoruyla sürekli iletişim halindeyim zaten
Deletedmom_98 gizemmerve5 Sert olmak derken? Yanliş yorum yapılmış ve bebeğiniz için ben de bir anne olarak endişelenip yorum yaptım. Doktoruyla devamlı iletişim halideyseniz buraya sorma amacınız nedir İnsan önce bir teşekkür eder Zamanıma yazık