Fatma-1 Merhaba kızlar şuan salgın var etrafımızda herkes hasta,kızım bugün 3.günü ateşi birden çıkıp 38.6,7 oluyor sonra birde üşümeye başlıyor elleri buz gibi gözler gidik zaten sonra tekrar ateşleniyor sonra yine buz bu normal mi sizce
yoncaburak Fatma-1 ilac kullanıyor musunuz birde kaç aylık gözler gidik diyince bir durdum açıkcası bilincinde falan sorun yok degıl mi
MadamMommy Fatma-1 Biz de öyleydik ilk gün götürdüm doktora hemen influenza çıktı bir gün hastanede yattık.Ateş ve el ayak soğukluğu varsa ve diş çıkarmıyorsa büyük ihtimal gribal enfeksiyon,doktora götürün kesinlikle ve test yaptırın.Gecmis olsun
Fatma-1 yoncaburak ay yok kusura bakmayın yanlış bir kelime yazmışım yani hali yok gözlerini açamıuor sulu
Fantaezi_leydiiiy Fatma-1 bu salgın çok kötü 38 dereceyi görmüş hastahneye götürmek için neyi bekliyrounuz havale geçirmesini mi acilde gösterin berbat bir salgın biz hastahnede 10 gün yattık akcigerlee kadar indi
theblackvirgo Acile gidin lütfen Allah korusun sonra pişman olmayın Bi sebebi vardır illaki biz burdan ne desek boş
Fatma-1 Fantaezi_leydiiiy Tamam ederim,kızım da hiç böyle hastalık olmamıştı hep öksürük balgam kusma olurdu ateşsiz bu sefer bir ateş bir soğuk o yüzden panik yaptım