Bsrkrk Sizce boyle bir sey olabilir mi? Gunduz uykulari neredeyse hic uyumayan kizima bugun vermedik denemek icin 2 tam uyku 3.uykusunu da biraz uyudu. Tesaduf mu, d vitamini kaynakli mi anlam veremedik. Sizce??
yavrupotuncek Bsrkrk evet hatta doktorlar d vitaminlerini sabahları verin diyorlar uykusuzluk yaptığı için enerji veriyormus
minikveannesii Bsrkrk ewet canm uyku problemi yapar ben genelde öğleden önce veriyorum aynı zamanda kusmada yapar bu ilaç
Maybe Bsrkrk ben monovitten çok şikayetçiydim gaz sancısını çoğalttı bebeğimin ondan sonra hemen attım oceana geçtim çok rahat etti
Bsrkrk minikveannesii sabah veriyorum ben de kusma hic yasamadik ama uyku durumunu bi cozemedik sabah 8-9 gibi veriyorum
yavrupotuncek Bsrkrk yapabilir gece için bir fikrim yok ben vermiyorum açıkçası çünkü verdiğim zaman sanki çok gazı oluyo ama bir iki gün vermeyip gözlemleyin gündüz ve gece uykularında fark varmı diye
Bsrkrk ness_ ay dimii bugun bizimki de uyudu napsak degistirsek baska d vit alsak o da yapar mi acaba
ness_ Bsrkrk sağlık ocağını verdiğini kullanıyorum baska markanınki aynı sorunu yaşatır mı acaba bir danısmak lazım ben d vitaminine başladığımdan beri bebeğim gündüz uykusuna yatmıyor yatsa bile 10-15 dk sonra uyanıyor arada vermiyorum o zaman uyuyor etkisi büyük bence
biranne0 ness_ devit 3 güzel biz o dan kullanıyoruz ben akşam 10 da bile veriyorum maşallah bir sorun olmuyor ama tabi her çocuk farklıdır yine de bir araştırın isterseniz