jfshsl Yenianne41 inanın kendinize yaparsınız sağlığı yerinde olsun gerisini boşverin gezin keyfinize bakın bence 😊
Yenianne41 happymom1 ah ah… daha karnımdayken e karnın büyük duruyor kaç kiloymuş diye soruyorlardı… Doğmamış çocuğa bile soruyorlar 🤦♀️
dorukbebekom Yenianne41 net cevap vermek zorunda değilsin ayına göre gayet uyumlu en önemlisi saglıklı kilosunun bir önemi yok de
Yenianne41 dorukbebekom bu defa kilo uyduruyorlar😒 ama artık en mantıklısı böyle cevap vermek olacak. Çokta ısrarla tekrarlarlarsa cidden en sonunda birinin kalbini kıracağım
Yenianne41 tpbm1710 birde maşallah demeside yok maşallah de abi dedim ben çirkin diyorum o zaman nazar değmez diyor. Çok zorlanıyor bazı insanlar maşallah demeye🤦♀️
tpbm1710 Yenianne41 niyet farklı olunca Allah çocuklarımızı hep iyi insanlarla karşılaştırsın kem gözlerden korusun
ikiprensannesi_ Yenianne41 bilmiyorum de benim gibi ne gerek var bilmelerine bide gerçekten çocuklar nazara geliyor
Yenianne41 ikiprensannesi_ evet, dünde sordular farklı rakam söyledim. Oda iyi insandı soran kadın sırf bu yüzden yanındakide meraklı meraklı dinliyordu😒