kucukmucizemsin3587 kubra2608 e gün aşırı yapın sizde neden dort günde bir oluyor kizima hamile kalacağım zaman her gün korunmasız ilişki olduğu halde bir ay tutmadı ama yumurtalama zamanını kaçırdık sizde takip edin o zaman tutar birde yatakta uzanın ilişki sonrası oda işe yarıyor
kubra2608 kucukmucizemsin3587 aynen uzanıyorum hemen kalkmıyorum 😅ikimizde çok istekli insanlar değiliz ondan bence 🙈
kucukmucizemsin3587 kubra2608 bebeğin küçük kız daha boşver inanılmaz zor oluyo iki çocuk biri en azından altı yaşına gelsin abla olduğunu anlayacak kadar büyüsün sonra yapin bence şahsi fikrim
kucukmucizemsin3587 kubra2608 valla bilmem bacım 😅😅 ikinciyi asla düşünmüyorum ama eşim istiyor benimde
kubra2608 Fdme deneyecem canım da günü tuttursak da kilomun engel olduğunu düşünüyorum tutmaz yani Allah bilir ama.Biraz kilo verip öyle alıp denemek istiyorum 😊
Melek-Naz1 Bende düşünüyorum 3 aydır ama olmuyor kızım 10 aylık yaşımdan dolayı hızlı davranmak istedim bide kızım çok rahat bir bebek bakıcımızdan memnunuz verhasıl 2.yi istiyoruz birinci hemen olmuştu
kubra2608 Melek-Naz1 biraz daha zaman geçsin doktora gidin isterseniz bi , kontrole ben gittim bi sıkıntı yok demişti ama 6 ay olacak nerdeyse o yüzden tekrar gitmeyi düşünüyorum