DilaraAA3536 Kızlar bugün 2. Günümdeyim hergun duş alan bi insanım dün almadım çok huzursuz hissediyorum kendimi bugün alsam bişe olur mu yoğun bi kanamam var kesilir mi
Gokyuzunde2 DilaraAA3536 herkesin vucudu aynı değil bende ne zaman duş alsam kesiliyor ama bi arkadasım vvar onunda duş alınca daha çok geliyomuş
Beyninizikullanmakucretsizdir Tam tersi alınan duş rahatlatıyor. Annem hep bu şekilde öğretti duş alma kan kesilir diye. Şimdi duş alıyorum o kadar iyi geliyor ki anlatamam🧏🏻♀️
ikiaslanannesi Gokyuzunde2 evet bende öyleyim hatta sancım yoksa bile duş aldığımda kanama + sancım oluyor
Zeynepefem Gokyuzunde2 neden kesiliyor ki ilk defa duyuyorum bence psikolojik bisey olmuş sizinki çok alakasız geldi bana
ikiaslanannesi DilaraAA3536 bende reglken aldigimda tam tersi daha çok kanamam oluyor sancım oluyor 🥺
oglumubeklerken DilaraAA3536 reglken duş alınmaz diye birşey mi var bir hafta sürüyorsa 1 hafta yıkanmadan mi gezcez, yıkan bacım ne var bunda yani buraya sorulacak kadar 🙃
GamzeBaz DilaraAA3536 reglim de hergün duş alırım kim çıkardı bu ya regl olurken duş alınmaz hurafesini acabaa aksine insan rahatlıyor
nebutantana30 DilaraAA3536 ben de her gün alırım hiçbir şey olmuyor bende ama kişiye göre değişebilir
Zeynepefem DilaraAA3536 duşla kanamanın ne alakası var tam olarak çözemedim. Regliyken insan daha çok pisleniyor nasıl duruyorsun banyo yapmadan tabiki yıkan
Gokyuzunde2 Zeynepefem psikolojiyle ne alakası var yıllardır yasadıgım bi durum bu kusura bakmayın da bedenimi sizden daha iyi tanıyorum
sakinolpelincim DilaraAA3536 benimde duş alınca daha çok geliyor. Hatta bitiyor abdest alıyorum tekrar geliyor tekrar duş alıyorum bazen hemen duş almıyorum bitsin de öyle abdest alayım bir daha başlamasın diye.