ikranur_cnl Kızlar rota virüsü yaptırdınız mı ,düşünüyor musunuz yaptırmak .doktorunuz ne söyledi.benim aile doktorum istemedi yaptırmamı.normal aşılarını yaptır yeterli dedi
sakinyasam ikranur_cnl 3.5 ayligiz aile hekimim banada yaptirma diger asılar yeterli dedi.Bende yaptırmicam.Ama aile hekimim istedi diye değil kendim öyle istedigim icin ve araştırdığım için.
Melis1706 ikranur_cnl burada cok asi yaptirmayip cocuklari rota olan anneler oldu ve sonradan pisman oldular.cevremde 2 aile asilari olmasina ragmen rota oldu anneyede bulasti ve hastanede yattilar @sakinyasam
born23 ikranur_cnl bana göre çok önemli bir aşı şahsen ben yaptırdım yaptırmayan bir arkadaşımın bebeği rota kaptı küçücük bebek hastanede yatmak zorunda kaldı
izd ikranur_cnl rotavirüs aşısı bence gerçekten çok önemli bir aşı ve aşılanan çocukslrla aşılanmayan çocuklar arasında hastalıklara verilen tepkiler arasında dağlar kadar fark var
sakinyasam Melis1706 evet cok fazla bu sekilde geri dönüş alıyorum.Benimde kafamda soru isaretleri vardı.Biraz daha zaman var bakıcam
aysglerden Melis1706 rota aşısı rota virüsünü bulamayacağınız anlamı taşımıyor ama yaptırmayan yaptırandan daha ağır geçiriyor hastalığı ve bazı bebeklerde ölümle bile sonuçlanabiliyor yaptırmazsan
Melis1706 sakinyasam ben yaptirdim butun ozel asilarini surekli farkli viruslar salginlar duyup duruyoruz ben o yuzden yaptirma geregi duydum acikcasi.saglik ocagindaki doktorum bana onermem dedi neden dedim bana nedenini bile diyemedi oyle yapti sadece e sen bana bi neden belirtmiyorsunki koskoca doktorsun oyle diye cevap mi var yani ben neden dinleyeyim
Zeynepelcin born23 bende yaptıracağımda yeni mi yaptırdınız fiyat nedir acaba.kizima 500 yaptırmıştır merak ettim ne kadar olmuş diye
ElifDefne3535 ikranur_cnl aile hekiminin dediği değil doktorunuzun dediği önemli ayrıca önemli bir aşı
Ayse5100 ikranur_cnl tabiki yaptırdım yaptır da aile hekimin şu salgın hastalık zamanında acaba ne düşünmüş te yaptirma demiş sana. Her doktoru dinleme başka aile hekimine gitsen oda yaptır der o yüzden Bebeğinin en iyi doktoru sen olacaksın Bebeğinin sağlığı için mutlak yaptır ortalık zaten bebek yetişkin hastalıktan kırılıyor.
ebrusalihhh ikranur_cnl bence çok önemli bir aşı önemi anlamak için bunu yaşayan bir çocuğun annesiyle konuşmak yeterli
sakinyasam Melis1706 bebegimin alerjik bir durumuda var ishal seklinde su an biraz toparlasin bakicam kendi doktorumla bu sekilde ilerlicez yoksa bende bebegimi dusunuyorum.Hersey onlar icin
anniiiii ikranur_cnl aile doktorunuzu bir gözden geçirin derim oğlum 5,5 aylık 2 dozunu da yaptırdım zararı değil faydası var salgınlar başını alıp gidiyor. En azından hafif atlatır size tavsiye şu videoyu dinleyin
Uykusuz-annee Zeynepelcin 1740 canım eczaneye sordum bende yeni eczane farkından oynar 5-10 TL ama zamlı hali bu fiyat
endoplazmikretikulumiste ikranur_cnl tüm özel aşılarını yaptırdım rota aşısı çok mühim bir aşı rota virüsü Allah korusun sonucu ölümle sonuçlanabilen bir virüs eğer ekonomik durum mümkünse mutlaka yaptırın sakın es geçmeyin
Melis1706 aysglerden daha hafif atlatiyorlar ama yinede asilari olmasina ragmen hastane yatti esimin arkadasinin esiyle kizi
passions Bencede imkanınız varsa yaptırmalısınız. Bize hem doktorumuz hem de aile hekimimiz önermişti. Biraz önce yaptırdık aşısını. Yaptırılmadığında eğer bulaşırsa kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. Riske atmayın derim
aselnaz1511 Sadece 1 dozunu yaptırmam yeterli olur mu acaba 2 bin dedi çünkü ekonomik olarak imkanım yok
passions aselnaz1511 tek doz şeklinde olmuyor diye biliyorum 2 doz olan rotarixi yaptırdık bizde. 1 ay sonra diğerini yaptırmamız gerektiğini söylediler
Uykusuz-annee ikranur_cnl ölümcül etkisi olan hastalık için yaptırın bence ilerde neden yaptırmadık diye pişman olmayın yan etkisi olmadı için ağızdan icirdiler aşıyi bu kadar ilerde pişman olmaktansa imkanımi zorlar yaptırırım dedim 2nci dozumuz 10 gün sonra