DZ123 seheryavuzz Merhaba gecirdiginiz için soruyorum.Yuzde saçta kaşlarda falan kaşıntı oluyormuydu sizin acaba ?
Deletedmom_110 DZ123 merhaba cnm benim yüzüm kafam kolumda dizimde sona tarzı şeyler çıkıyordu ve kaşınıyordu stresten dedi zyretccc verdi hafiflediii yüzümü bazen parçalıyasımmm geliyor cildiyeye gittim zaman zaman kaşınıyorum malesef
seheryavuzz DZ123 benim olmadı ben bacaklarımda kaşıntı başlayınca hemen anladım çünkü kardeşim ve eşi geçiriyodu hemen önlemimi aldım ama kardeşim eşi ve cocuklarında kafalarında bile vardı yara yara olmuştu hep
DZ123 seheryavuzz Gündüz kasintiniz oluyormuydu peki birde kaşınan yer sönüp sonra başka yerde cikiyormuydu acaba ?
seheryavuzz DZ123 yani cok hatırlamıyorum baya uzun süre geçti üzerinden ama yaralar geçmiyordu tabiki hemen ilaçlardan sonra geçti
Alparslanbey_ Arkadaşlar bi bakar mısınız sabah uyandım ayağımda ve bacağımda bunlar vardı uyuz olabilir miyim ama gece uyudum normal bi şekilde 11 aylık oğlum var çok korkuyorum
Deletedmom_110 Busrgok çok şükür değil baya oldu biz gideli krem kullandık geçti şükür atopik dermatit cilt mikroskopla vs bakıldı 2 doktor tarafından🌸