Tombikdonerartikcokpahali Hagduxhx gece gece aklıma nereden düştü yahu gerçekten var mı hanimlar? Vanlı analarım canlarım benim beni bir aydınlatın 🧐🤣
MadamMommy Tombikdonerartikcokpahali Bu ben olmadık seyler olmadık saatte aklıma takılır 😂Bacım sabaha kadar uyumadın mı çok uyanmaktan mi bu hale geldin.Yok öyle bir şey kuzum,araştırdilar bulamadılar,bölge halkından bir kaçının totosundan uydurması 😂😂uyu hadi🩷
Rukito Tombikdonerartikcokpahali Bu saatte bunu düşünmeniz 😂yani vanlılar olarak yok diye biliyoruz,90ların asparagas haberlerinden biri sanırım.
Poyrazsmomm Tombikdonerartikcokpahali Babam 25 senelik kaptan hatta emekli olacak asla oyle birsey yok diyor 😂😂
Tombikdonerartikcokpahali MadamMommy hahaha 🤣 hiç uyumadım ya uyumayınca aklıma saçma sapan şeyler geliyor merak ediyorum 😶🌫️🤣 teşekkür ederim iyi güzel yoksa rahatladım 🤣
MadamMommy Tombikdonerartikcokpahali Ben de öyleyim geçen saat 5 e doğru çatal ve kaşık isimlerini nasıl koyduklarını düşündüm 😂
MadamMommy Tombikdonerartikcokpahali Biz çok beraber takilmayalim 😂Oturup van golü canavarı araştırdım ben de😂
Anneoglu_65_06 Tombikdonerartikcokpahali valla bir Vanlı olarak yok diye biliyorum ama aniden oluverirse 😂😂 şaka kız saçmalık ya
Tombikdonerartikcokpahali Beyninizikullanmakucretsizdir dimi neydüğü belirsiz bir şey sonuçta kesin o dur 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir Tombikdonerartikcokpahali o canavarı gölde bulamazsın, çünkü yanı başımızda 😁😁
Tombikdonerartikcokpahali Orenda_ ya Allah aşkına susun hep yeni şeyler merak ettiriyorsunux bana 😅 uzaylıları ben de çok merak ediyorum UFO falan gelip beni alsalar keşke