1Annevekizi Bu yıl dogalgaza zam yokmuş😮💨 4 yer yanıyor 35 40 arası 597₺ geldi artık bu rakamlara sukr ediyoruz resmen bide İstanbul gibi bir yerde 🥲😑
Melisayy 1Annevekizi çok iyi valla evim sobalı sadece oturduğum oda sıcak diğer taraflar buz tutuyor resmen aylik ısınmaya 3 bin gidiyor ve adam akıllı isinamiyoruz bile isi pasagi da ekstrasi tabi
pinkooo_02 1Annevekizi 2500 geldi normalde 4 petek açık ama görümcem 3 hafta bizde kaldı mecbur diğer odayida açtık 5 petek sürekli 55 59 arası anca isiniyiruz
[silindi] 1Annevekizi Şükret bencede 3+1 evde oturuyorum. Hepsi yanıyor 35-40 arası ve 1995 TL geldi 🙃
Nacafa egelsenkonuss alt katım dolu sadece bir odasını yakmıyor o oda soğuk ama diğer kısımlar gayet iyi 40 ta çalışıyor 6 petek+havlupan ama fatura 1.800 geldi
1kizannesi63 egelsenkonuss bizimkisi de aynı 3 yanıyor 50de dediğiniz gibi 1300 küsur geliyor nerde yaşıyorsunuz?
Duyulurum 1Annevekizi aslında sadece güneş alması değil, diğer katların yakma durumu yalıtım kombinin özellikleri falan da etkiliyor. Ben de sizin gibiyim ama kuzey cepve ve kışın hiç güneş almaz. 35-40ta 7petek yakıyorum 600 küsürlü bir fatura gelmişti
Melisayy 1Annevekizi ona da kömür yanıyor canım sobadan daha pahalıya denk gelir bide kendi evim değil kendi evim olsa olabilirdi ama şimdi mümkün değil
Grupyildizi 1Annevekizi hic karli degil cnm biz ilk sobali dogalgaz aldik tek odada isiniyoruz socak su yok tek odada 1265 geldi en son tamamen dosettik hic karli degil cok yaniyor tmm socaklik guzel ama futura karli drgil aksine zarar
1Annevekizi egelsenkonuss kaynanmlardayim aslında kendi evime geçince güneş görmüyor ve elektrikli soba ile anca destek vererek ısırırız diye düşünüyorum 🥲😑🤧
egelsenkonuss 1Annevekizi bizimde öyle ısıtıcı calisiyor çünkü alt kat apartmanın bodruma, yerler hep soğuk
1Annevekizi [silindi] şimdi kendi evime geçsem eminim çok yüksek gelicek arka cephe Allah yardım etsin zam da gelseydi işimiz yaştı🤧😑🥲
[silindi] 1Annevekizi İç, dış ve tavan mantolu, evim güney cephe full+full güneş görüyor.. Ve ben bu fiyatları ödüyorum..
Nanem123 1Annevekizi sanırım bulunduğunuz yer çok soğuk ben İzmir’de yaşıyorum şimdiye kadar sadece 2 gün açtım kombiyi oda 20 de
Nanem123 1Annevekizi evet aynen çok nadir soğuk olur oda en fazla 15 gün sürer misal şuan balkon kapılarımız açık gayet sıcak çok güzel bir hava var dışarda