Nisa_derin12 Sol göğsüm düğümlendi duş alıyorum lahana yaprağı koyuyorum masaj yapıyorum sıkça emzirmeye çalışıyorum ama süt yok pompa ile sağlıyorum en fazla 3 damla geliyo kızım da çok mutsuz huzursuz, bilen varsa yardımcı olun ne olur ya göğsüm de çok ağırıyo
Asya1607 Nisa_derin12 hastaneye gidip elektrikli sağma makinasıyla sağdırmalısın her fırsatta evinde manuel pompayla sağıp bebeğini emzirmelisin canım benimde başıma geldi ve çok zordu. Buarada bebeğinin kafası koltuk altına gelecek şekilde tutup emzirmenin çöm faydası oluyo. İnşallah iyileşirsin bir an önce
Ikrazumra19 Nisa_derin12 bol bol sağım yap hatta sicak havlilu filan koy gerekirse esin masaj ypsin ihmal etme daha kotu olmasin
20Elif26 Nisa_derin12 sıcak su torbası koy masaj yap tekrar koy masaj yap tekrar koy yarım saat boyunca sonra havlu ütüle sıcacık sar göğsünü
Bestesn Nisa_derin12 bende durayım burada aynı sorun yaşıyorum sol göğsüm düğümlendi 7 gün oldu doğum yapalı bebek tutamıyor sağıp biberonla veriyorum
Tuba Nisa_derin12 merhabalar canımız annemiz🍀 atak ile ilgili bi postumuz mevcuttur. Linke tıklarsanız inceleyebilirsiniz https://forum.mutlubebekleriz.com/d/132944-atak-hakk-nda-bilinmesi-gerekenler Atak hesaplama postlarını tek bir başlık altında toplamak istedik. Bu sebeple harici açılan atak postlarının silinmesi forum kurallarımız arasına girdi. Atak ile ilgili olan kısmını bu neden ile postunuzdan kaldırdım. keyifli forumlar dilerim🌸