Ervanur24 penyyy ben 9 aylık oğluma tereyağı eritip pekmezle birlkte verdim öksürüğü azalttı diyebilirm
Ervanur24 penyyy bir çay bardağından bir parmak eksik üzüm pekmezi Bir çorba kaşığı tereyağ Şifa olsun
Matildanil penyyy bizde 15 aylığız ve öksürük bir kesilip sonra tekrar başlıyor dün bir tatlı kaşığı gece yatmadan önce kozalak şurubu verdim bir tık azaldı gibi. Bir kaç gün daha içireceğim etkisini tam görmek için. Doktor tavsiye etti
Hcccrn Sabah akşam birer tatlı kaşığı soğuk sıkım keçiboynuzu özü içirin bir saat emzirmeyin su vermeyin Allahın izniyle iki güne geçer bizde tek etki eden bu oldu şifa olsun yavrunuza
Y1851K00 5 çorba kaşığı pekmez 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı karabiber Öksürüğe birebir Allah’ın izniyle Siz bunu bebeğinize göre azaltabilir siniz
Y1851K00 Birde 2 çorba kaşığı mandalina kabuğu 1 su bardağı kaynayan suya atıp 1 saat sonra icirebilirsiniz
Hzr Ben çareyi bısolnatur öksürük şurubunda buldum bize çok iyi geldi ıkı oğlumda ilerlemeden hastalığı atlattı zaten bitkisel