Scorpionesi Ya kızlar, kızımın yıkadığım bütün kıyafetleri lekeli çıkıyor(sebze meyve lekeleri). 40 derecede yıkıyorum. Daha mı yüksekte yıkamalıyım, lütfen yardım edin 😪
zeynomm1 Scorpionesi burda bir arkadaş yazmıştı, makinayı 5 10 dk çalıştırıyorum deterjan iyice karışınca durduruyorum sabaha kadar diye. Denedim gerçekten çok işe yarıyor. Makina deterjanı çekip 1 2 döndürdükten sonra durduruyorum sabah açıyorum. Lekeler deterjanla yumuşamış oluyo direkt çıkıyo.
Humaahsen Valla brn kac kez elımde cıtılıyorum oyle atıyorum oyle dırek cıtılemeden cıkaran makıne deterjan varsa banada soyleyın
ayseozbek Eylullmomss çıkartıyor mu gerçekten ben çıkarılmadığını duymuştum da. Kusuk ve yedirirken damlama lekelerini
Eylullmomss ayseozbek ek gıdaya geçmedik kaka falan yapınca sikiyorum üstüne daha minicik 2 aylık bebişim belki gıdaları cikarmiyodur onu denemedim
Zeynepasya-52 Bende bir sürü leke çıkarıcı denedim.kızımın her kaka yapmasında zıbınına geçiyordu.pahalı markalar almaya hiç gerek yok.bim den bulaşık makinesinin parlatıcısıyla lekeyi çitile öyle at makineye.lekeden eser kalmaz.3lira parlatıcı
Zeynepasya-52 Turkanzeyneb kesinlikle tavsiye ederim halıya Koltuğa birşey döküldüğünde de ıslak mendile biraz döküp siliyorum hiçbirşey kalmıyor
Scorpionesi Badevehande ilk zamanlar bizde de öyleydi, afedersin cıvık olduğu için, ama ek gidaya geçince o sorunumuz kalktı, şimdide ek gids lekeleriyle uğraşıyoruz 🤦♀️
Aysktr Badevehande Kaka lekesini fairy ile çitileyip yıkarsanız çıkıyor yani bekletmeden hemen bulasık sıvısıyla çitileyip atın makineye oh mis 😂 Çitilerken çıktığını göreceksiniz zaten 😊
Humaahsen Scorpionesi valla her makinadan once ayırıyorum lekelileri kaynar suda cıtılıyorum yoksa hıc kıyafeti miz kalmıyo