Sweetmomy0 Kızlar kızım 15 aylık az önce uyuturken göğsüne ve sırtına gazete kağıdını iğne ile delip zeytin yagi sürüp iki tarafına yani sırtına ve göğsüne koydum faydası olur mu öksürüğe hırıltıya balgama ?
Aynur83 Sweetmomy0 kesinlikle faydası olur ben bile arada kendime yapıyorum düşünün hemen öksürüğü kesiyor
Minikfasulyemmetehan Sweetmomy0 canım bunu Instagram da bir sayfa paylaşmıştı her gün bir tarafını yapın deniliyor iki taraflı bebegı tıkayabilşyormuş çoğunluk böyle yazmıştı bende sana söyleyeyim vebali kalmasın uzerımde
Hticeaktass Sweetmomy0 çok geçmiş olsun canım peki uyurken rahatsız etmiyomu bebeği gazete bide neden gazeteyi deldin anlatır mısın benimde bebeğim öksürüyo da
Jeologanne Sweetmomy0 sarımsağı ezip zeytinyağında bekletin sonra gece ayağımın altına sürüp iki kat çorap giydirin
Sweetmomy0 Aynur83 ısıtmadım ama öyle iki tarafına sürdüm gazeteyi delip sakıncası olmaz demi iki tarafada aynı işlemi yaptım
Kayranaz Sweetmomy0 canim bununla alakali komsum bi tanidiginin aynisini yaptigini ve bebeginin gazetenin icinde ki maddeye alerjisi oldugunu ve cok sikinti yasadigini soylemisti surekli kontrol et Allah korusun bebislerimizi
Bircicekbirbocekannesi Sweetmomy0 aminnn. Cok geçmiş olsun minnak hemen iyileşir inşallah. Rabbim şifasını versin inşallah ❤
Minikfasulyemmetehan Sweetmomy0 iyi yapmışsın canım henüz daha bizler kadar kuvvetli degiller sabahda önüne koyarsın burayada tekrar yazarsan bnm oglumda çok hırlıyor ama burnunda dedi Dr bogazında yok dedi
Sweetmomy0 Minikfasulyemmetehan tamam canım sabah haber veririm inşallah az da olsa düzelme olur ya ilaç almak istemiyorum hava kullanıyoruz zaten 😔
Sweetmomy0 Minikfasulyemmetehan Hticeaktass Derininannisi bugün akşamda göğsüne koyacağım sanki iyi geldi gibi geldi bana hırlama az öksürük var bakalım bir gecede yapayım
Sweetmomy0 Hticeaktass burda yazıda görmüştüm o postu bulamadım geçiriyormuş denedim bende 🤷♀️Sabah bakacağım artık sadece sırtına koydum suan için gecirdiği söyleniyor canım
Derininannisi Sweetmomy0 gazete yerine pişirme kağıdı filan koysaydın daha iyi mi olur acaba diye aklıma geldi benim kuzum da çok fena öksürüyor sabah bize de yazarsan biz de yapalım
Hticeaktass Sweetmomy0 ne yaptın canım azda olsa faydası var mı gazetede uyudu mu rahatsızlık vermedi mi
Elifhifa Gazete olması şartmı bez tülbent vs koysak olur mu benimkide öksürüyo ve çok huysuz gazeteyi asla tutmaz üstünde
Sweetmomy0 Elifhifa bende tutmaz diye düşünüyodum ama zıbınla yapıştı uyudu bugün bakalım göğsüne yapacağım göğsünde tutacak mı