ilosunuz1 Pembenurr akşam uyuduysa gece uyuması zor olur 😂 benimki 9 da uyudu 10 da kalktı 12 ye kadar uyutmadım sonra kendiğinden uyuya kaldı az önce emmek için uyandı gece uykusunda 🥰 çok şükür ❤️
ilosunuz1 Pembenurr akşam 6 dan 9a kadar uyutmayın o ağlıyıcak zorliyicak uyutmanız için çünkü öyle alışmış ama eğlenceli oyunlar oynayın saat 9 edip öyle uyutun bakın bana cok teşekkür ediceksiniz banada yazın bekliyorum 😂😂
smyycshn Doğduğundan beri gece uykusuna 1 sen önce geçmiyor şuan 5 buçuk aylık. Naptıysam da olmadı uyandırıyorım erken yatırıyorum gece 11 de kalkıp bakıyo uykusunu almış
Pembenurr smyycshn bizimkide öyle sabahlıyoruz bile bazen ben de bugün deneyeceğim yatırmayacağım 7 den sonra inşallah
Pembenurr ilosunuz1 yaa inşallah inşallah düzelir size çok dua ederim çünkü uykuya hasret kaldım bir de böyle olunca hiç eşimle de zaman geçiremiyoruz sadece bebeğimle ilgilenebiliyorum 😂 uyandırdım 6 da çok uykusu vardı emdi tekrar uyudu 7 de tekrar kaldıracağım
ilosunuz1 Pembenurr alışkanlık haline getirmiş siz yinede uyutmamaya devam edin uyuyup uyanıncada geri uyutmayın benimki 10 da kalktı 1 saattir oynuyoruz yoruldu yatırıcam simdi eminim gece uykusuna yatıcak bende misler gibi oturup cayımı kahvemi yapıp dinlenicem 😂😂
Pembenurr ilosunuz1 çok özendim sizeeee inşallah darısı bana olsun 😍 uyudu yazdıktan yarım saat sonra kalktı çok bir uyku uyumadı 22.30 gibi uyudu ama şimdi geri kalktı uykusunu açmadan emziriyorum umarım biz de bugün bunu başaracağız 🥰
ilosunuz1 Pembenurr bebekler banyo yaptıkları zaman çok uyurlar çünkü su onları yoruyor benim bebegim uyumadıgı zaman suya sokuyorum çok rahatlıyo uyuyo onuda deneyebilirsiniz bnm ilk çocuk ama çok araştırıyorum
Pembenurr ilosunuz1 benim de ilk bebeğim sizin dediğiniz gibi yaptım bebeğim şuan uyuyor ama dalamıyor sürekli pış pış yapıyorum sancıdan sanırım 😞
Karanmomss ilosunuz1 inanın bebeğim banyo yaptımı asla uyumuyor Şuan saat 3 halen uyumuyor normalde gece güzel uyurdu bebeğim
ilosunuz1 Pembenurr uyutmadan önce nurse harveys gaz damlası içiriyorum artık elimiz kolumuz o damla oldu çünkü bazenleri hala zorlanabiliyor 🥺
birmelegibuyuturken Son uykusundan en geç 5,30 da uyanmasını sağlayın o zaman akşam 8,5 9 da uyutabileceksiniz.
Pembenurr birmelegibuyuturken yaa dayanamıyor kendiliğinden bile uyuyor o saatte ama gece çok zor oluyor uyuması
Pembenurr ilosunuz1 ben de o damladan kullanıyorum ama bi faydasını görmedim doktorum zeytinyağı önerdi o daha faydalı uyuyor şuan ama kucağımda yerine yatırınca hemen uyanıyor 😂
birmelegibuyuturken Pembenurr gündüz en fazla 4 kez uyuması gerekiyor. En fazla 2 saat uyanık kalabiliyordur muhtemelen. Bu durumda 8 de uyutmak istiyorsanız son uykusundan en geç 6 da uyandırmış olmanız gerekir. Ben bu şekilde ayarlıyordum. Tabi sabah kalktığı saatte önemli bi rutin oluşturmak için bebeğinizi uyandığı saatten daha erken uyandırıp saat rutinleri oluşturun akşam uyumasnı istediğinz saate göre o şekilde kolay olur
melak60 Pembenurr benim kız gece 11 11 bucuk gibi yatıyor sabahda 5 bucuk 6 gibi acıkıyor mamasını yiyor ve geri yatıyor hani uykulu yiyor geri uyuyor sonrada 10 gibi kalkıyor nasıl yapmam lazım acaba ya
ilosunuz1 Pembenurr bugün öyle olur yarın aynı saatte uyutun öyle öyle alışır geceleri uyumaya benimkide akşam uyurdu gece uyumazdı çareyi akşam uyutmamakta buldum inşllah sizin bebişte alışır bu sekilde sizde rahat edersiniz ❤️
Pembenurr birmelegibuyuturken deneyeceğim bu şekilde bugün daha erken uyudu ama çok sık uyandı bir de oğlum 2 aylık olmasına rağmen 4-5 saat uyanık kalıyor akşamları o yüzden uyuması geceyi buluyor uykusu olmasına rağmen dalamıyor uykuya