Qunqnir Lazerle bile geçmiyor yüzde yüz. Bence hiç bir krem geçirmez o yüzden. Zamanla daha görünmez hale geliyor ama geçmez
Yorgunbebek ceyda411 bence krem değil ama korse güzel topluyor karnı ben birşeyy sürmedim inceldiği çoğu çatlağım karnımın yumuşaklığı baya geçti spora başlayım karın kaslarınıda güçlendirincr eskisine yakın olur
Tugba_2610 durukusmom bende biooil kulllanıyorım karnım hamileykrn çok büyüdüğü için maalesef çatladı yine de kremler yaramadı. Ama şimdi yine bio sürüyorum gün geçtikce daha iyi görünüyor.
unalll Tugba_2610 merhaba yağı hala kullanıyor musunuz ? Etkisi devam editor mu Bende almayı düşünüyorum
Baharr_06 Beyza1122 benim çatlakların rengini açtıgi gibi düzenli kullandığım için sanırım gözle görülür fark yarattı belli belirsiz oldu
fatosbcr2 ceyda411 https://ty.gl/1i5imq4v0z Ben bunu kullanıyorum ve çok işe yarıyor hamileliğimden beri kullanıyorum baya azaldı çatlaklarım
Adaalinamm yunusbusraa evet ya psikolojimi bozdu ne azalma var nede morluğun geçmesi ten rengini alsın diyorum 10 aydır almadı dahada ten rengini almaz sanırım şimdide doğum kilosu gidiyor yine çatlayacağım sanırım