Balevlatsahibi Tugba_nur28 aynen daha vücudum bile toparlanmadi birde ben zor hamile kalıyorum zaten ama nedense yine de dikkat etmek lazım 😃
Tugba_nur28 Balevlatsahibi ben çabuk hamile kaldım reglmde hep düzenliydi doğum sonrasida hemen regl oldum ama bu ay daha olamadım aşırı gerginim vücut Allaha emanet ne kilo verebildim ve ödem topluyor vücudum gün geçtikçe şişiyorum resmen bide üstüne hamile kalmak mahveder beni herhalde
BabyyA Kubraaa89 ama bende lekelenme vs hiç olmadı bir tane erken gebelik testi yaptım iki tane mormal test yaptım negatif çıktı şuan idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum ilaç falan da kullandım bu ay oda etkili olabilir
BabyyA Tugba_nur28 bu gün bende bunu gördüm beyaz akıntı ve ağrı bilemiyorum ya mevsimsel ya kullanılan ilaçlar ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir hamile kalmayı düşünmek istemiyorum berbat bi lohusalık geçirdim hatırlamak istemiyorum
Reyhan34 BabyyA canım kan ver direk 2 gün daha bekle belki olursun prezervatif hep kontrol et sızmışmı yırtık varmı hepsi içindemi diye ben kendim hep kontrol ediyorum 7 aydır prezervatif bende
BabyyA Reyhan34 aynen 2 gün daha bekleyip kan vericem bu ay stres sıkıntı yaptım bebeğim eşim kendim hastalandık bu ay kötü geçti tek başıma bebeğime bakmaya çalıştım yataktan kalkamıyordum onların stresi sıkıntısı belkide adetimi geciktirdi bilmiyorum
turkan2_ Kubraaa89 hm anladım benim yok o zaman cnku test yaptım üç kere filan kanda verdim çıkmadı 1ay olucak yani da olmdm regl de
turkan2_ BabyyA hiç olamdm ki🤦1sene ilk kziimda anca düzelmişti ama olurdum yani inşallah kötü bişey çıkmaz ya🤦
hhhhhhhhh BabyyA doğum yaptık yapalı her ay aynı stres ve stres yaptıkça daha da gecikebiliyor şu an aynı durum bendede var iki gün gecikti korkuyorum umarım bir an önce adet olurum 🤦🏻♀️
Mutluyuva BabyyA kaç gün geciktün canım bende en son aralık20 de oldum spiral kullanıyorum daha testte yapmadım ama hem çok hastayız ailecek hemde oğluma tuvalete alıştırdım diyorum acaba strestenmidir