2baby1mommyy ikiprensannesi53_ Yahu yaziyordu diyoruz,herkes yaziyor diyor siz hala tablo diyorsunuz. Verdigi ultrason kağıdında boyu,kilosu kac haftayla uyumlu olduğu hepsi yaziyordu bende. Tablo nedir??
seizetheday ikiprensannesi53_ benim ultroson kağıdımda yazıyor önceki gebeliğimde de yazıyordu bilmiyorum demekki her yerde olmuyor
ikiprensannesi53_ seizetheday 2 gebelik geçirdim ikisinde de farklı özel ve devlete gittim hiç birinde yok ancak tablo halinde ultrason verilirse yaziyor
seizetheday ikiprensannesi53_ tablo halinde nasıl oluyor ki ben de özel devlet karışık gittim ikisinde de vardı şans şuan devletteyim veriyor
ikiprensannesi53_ 2baby1mommyy tüm ölçüleri yazan kağıt var resim hariç tablo şeklinde neyse siz anlama sorunu yaşıyorsunuz neyse hiç yoramayacam kendimi şuanda
2baby1mommyy ikiprensannesi53_ Anlama sorununu ben mi yaşıyorum siz mi üsluba bak ya. Kac kisi tablo ne bizimkinde yaziyor diyor,burda yalnızca siz varsiniz farkinda misiniz?
Matmazzel1 2baby1mommyy Tablo dediği grafik şeklinde ayrıntılı veriliyor herşeyi benim doktorumda öyle verirdi.
2baby1mommyy Matmazzel1 Verilebilir evet her doktorun ki farkli ben almadim öyle bir sey buna bir sey demiyorum fakat yaziyor dememize rağmen hayir yazmıyor,yazmaz diyor. Ben ona sinirlendim.
ikiprensannesi53_ Matmazzel1 heh teşekkür ederim nihayet anlayan biri çıktı grafik aklıma gelmediği için tablo dedim
ikiprensannesi53_ 2baby1mommyy normal bebeğin resminde yazmıyor işte baş vücut resminde kilo yazmıyor
Matmazzel1 ikiprensannesi53_ @2baby1mommyy Aslında ikinizin ki de doğru her hastahanenin ultrason sistemi aynı olmuyor benim doktorum böyle verirdi fotoğrafta efw değeri yazıyorsa o kilodur.🙂
2baby1mommyy ikiprensannesi53_ Keske şu an size fotoğrafı atabilseydim,usenmeyip buldum. Boyu,kilosu haftasi hepsi yaziyor fotoğrafının altında.
2baby1mommyy Matmazzel1 Bana bebeğin fotosunu verdiği kağıdın sag alt tarafında yaziyor. Fl Ga Bpd Hc Ga Ac Ga Efw Ga aynen bu şekilde bilgiler var.