trn-mom55 yellowmom8 boya gibi mi oluyor kıl ekleme mi ben dövme gibi olandan istemiyorum kıl ekleme tarzı doğal istiyorum o yüzden :)
yellowmom8 trn-mom55 kıl ekleme değil ama dövmede değil deri altına kıl şeklini çizerek enjekte ediyorlar gerçekten oturunca çok doğal duruyor ben ilk defa yaptırdım dövme gibi de durmuyor kesinlikle ☺️
refresher 3-4 güne yavaş yavaş açılıyor, ilk gün aynada kendimi görünce ne yaptım diye ağlamıştım pişman olmuştum ama renk açılınca sevmiştim korkmayın ☺️
ElifDefne3535 yellowmom8 güle güle kullanın ilk başta çok kötü duruyor ama 1-2 haftaya açılır merak etmeyin ben 1 seneyi geçik kullandım şimdi emzirme dönemi bitince tekrar yaptırıcam
yellowmom8 ElifDefne3535 çok teşekkür ederim bende emziriyorum ama bebeğim bir yaşını geçti genelde daha küçük olanlara önermiyolarmış☺️
delirmeceler yellowmom8 benim tutmamıştı ilk baştada sonrasındada 2 ay sonra hiç eser kalmadı verdiğim para çöp olmuştu
yellowmom8 delirmeceler benim cildim yağlı zaten kaşımda olmadığı için yoğun doldurmadı içini birdahaki rötüşe kendi kaslarım çıkınca pudralama yapabilirim yağlı ciltler için daha iyi dedi bakalım ne olur durum
delirmeceler yellowmom8 benim cildim kurudur kolumda dövme tutup kaşıma kaç defa üstünden geçirttiğim halde hep kusma yaşadım en son tamamen bıraktım suda çıkmayan kaş kalemleri kullanıyorum
nuurrtrkmn yellowmom8 Bu işlem nasıl yapılıyor acaba ? Bende boşluk yerleri doldurtmak istiyorum ama bazen görüyorum insanlarda kaşlarının içinden boya görünüyor kenarlarından boya görünüyor ya da bazılarının ki kırmızıya dönük oluyor hiç hoş gözükmüyor ya O yüzden korkuyoruum
yellowmom8 nuurrtrkmn ilk başta altın oran ölçüsü alıp şekil çizdi sonra kaşıma çizikler atarak kıl yönünde çizgiler çekti en son boya sürüp 10 dakika bekletti bir ay sonra rötuş için çağırdı tamamen doğal duran bir işlem kırmızılık kalması ise kullandıkları boya kalitesiyle alakalı heryerde yaptırmayın derim
1712Elifeda yellowmom8 ilk hafta kap kalın kaşlar sonra efsane sonuçç ☺☺ vazelin sürüyordum ben hep üstlerine gün içinde yatmadsn önce falan evlenmeden önce yaptırmıştım.2019 şubatta yaptırmıştım ister inanın ister inanmayın hala duruyorlar☺☺yaptırdığım kuaförde tanıdığımız komşumuzdu hatta ona da yazdım nasıl yaptıysan 5 yıl olucak dedim 😆😆😆
yellowmom8 1712Elifeda maşallah baya kalıcı olmuş sizinkisi ☺️ evet hep vazelin demişler ama bana terramincyn krem söyledi
Binnur_cam yellowmom8 kız resim attın sandım amannnn Efsane kalın kopkoyu duruyor insanın aynaya bakası kaçıyor .. 1 hafta en fazla 1 haftaya akıp okadar güzelleşiyorki sürekli bakası geliyo insanın birkere daha yaptıracamm az kaldı 🫠 Güle güle kullan 🌺
2boymommy yellowmom8 ilk 3 gün ssu degdirme vazelin sür kurumasin kabuklanmasin canim ve evet sonra düzeliyor rengi oturuyor 🌸
yellowmom8 2boymommy teşekkür ederim evet su değmesin dediler mesela salı günü yaptırdım perşembe yıkasam olurmu
trn-mom55 2boymommy hayırlı olsun ne kadara yaptırdınız kaç seansta bitti tam bir bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim. Bir de acıyor mu 😂
2boymommy yellowmom8 cumaya birak bence sen canim ve ovalayarak falan yikama kimyasal iceren cilt bakim ürünü degdirme ve kesinlikle kabuk tutmasin yoksa o kabuklanmayla yapilan islemde dökülür🌸