melegininannesi38 Lara17 canım duphalac kullandığımız halde yapamıyorum doktorum 3 ml dedi qma bilmiyorum vallaha kabız da değil ama yapamiyo gitmediğimiz doktorda kalmadı normal diyolar
Lara17 melegininannesi38 Bizede bugün eczacı dedi eğer yapıyorsa sertte olsa sorun etmeyin kaka yapmasa daha sıkıntı olurdu dedi sıvı fitil verdik ve aptamile geçtik
Lara17 Fahriegemen12 Evet öylede deneyim bende ama yemiyor yaptıklarımı yese rahatlardı kızım. Yemese bile denicem artık
melegininannesi38 Lara17 fitille felan yapiyo ama benimki sadece anne sutu ile besleniyor kaka yok bence çünkü anne sutu ile 10 güne kadar normal olduğu için
Limonsekeri Lara17 kendi yemesini destekleyin öylelik oyun gibi oynarken bir iki bir iki yer ben bölüp önüne koyuyorum kah atıyor kah yiyor öyle vakit geçiriyor
Lara17 Limonsekeri önüne koyuyorum ama eline alıp mıncıklıyor oyun zannediyor. Hiç ağzına doğru götürmüyor ya.
mommyben Lara17 evet zatem gündüz uykusu çok yapmazdı ama gece uykusu fena değildi, mama için kalkardı içirimce yatardı. Şimdi kalkıp ağlıyor mama içse bile
Lara17 mommyben yatağa yatırdığım zaman ağlıyor her seferinde ana kucağında sallayıp uyutup yatağa taşıyorum. 🤦🏻♀️ Dönemsel bir şey herhalde anlamadım
Lara17 Limonsekeri Sürekli öyle yapıyorum sonra eline verip gösteriyorum elle yiyip gösteriyorum falan yine yok çaba