Berahyon sezer2022 Kesinlikle öyle. Nusret’le ilgili konu geçince herkes bu tecrübesini anlatıyor daha ne olsun yani 😂 Bence gidilebilir dediğim gibi. Ama mesela Ankara’da falan olsaydınız ne Czn’si Aspava varken diyebilirdim 😄
pasaklisinkukuli sezer2022 swnin kafa benim kafa aynı ankarada bi balık.ı var eşimle anlaltım yıldönümünde oraya gitcez insallah
AlfaAnne 500 liraya hangi marka çantayı tavsiye etti arkadaşlarınız, ben bunu daha çok merak ettim açıkçası 🤭😅
sezer2022 AlfaAnne yok menü fiyatlarını söylemedim 🙈 ama fenomen olunca pahalı sandılar galiba, gerçi git gel ye 5000i gözden çıkardık
Berahyon pasaklisinkukuli Sizin bahsettiğiniz balıkçı hangisi? Anzelha’da güzel mekan. Oran’da Behzat var orayıda severim.
Yagmur_24 pasaklisinkukuli iğğğ hamileylen bir balık yedim hala beynim ağrıyo düşümünce bedava olsa gitmem daha aklıma geldikçe simirleniyorum😝😝 bi şeker yüklemesindeki tadı unutamam bi de bu resmen beynime işledi
EmirMom sezer2022 Czn burağa Aralık ayında gitmiştik eşim ben ve oğlum toplam 3700 ₺ tutmuştu ama baya baya doymuştuk ve tadları enfesss kesinlikle tavsiye ederim Arada böyle şeyler güzel oluyor Yani altın takıdan ziyade beraber yenen bir yemek içilen bir kahve geçirilen güzel zaman daha çok iz ve anı bırakıyor insana ☺️
sezer2022 EmirMom ayyy memnuniyet okuduğuma sevindim 😍 peki tanışıp resim çekindiniz mi bende güzel bi anı olur diyorum
Yagmur_24 sezer2022 günaydında da öyle valla o yzden yenir neden yemöesin.. ben severm böyle yerlerde yemeği kahretsin🤪🤪🤪
Miray61merve sezer2022 evet iyi yerlere fazla verilir ama bu sizin msddiyatla ilgili birşey ben asla vermem mesela anıları sadece oralarda yemek yiyerek olusturmayiz diye düşünüyorum
sezer2022 Miray61merve haklısın herkesin fikrine saygım var ama 5 bine bi ayakkabı alsam daha mı iyi olacak 🙈