ferlazen evet sutunuzde yağlı geliyor olabilir ishalde yağlı yiyip içmemesi gerekiyor çünkü.evde yoğurdu kendim mayalrim o süt bile yağlı geldi bence tek yediklerinin arasında o aklima geldi değiştirdim geçmeyince iyi geldi laght yoğurt toparladi bence yağsız olduğu için çünkü diğer yoğurtlarin hepsinde yağ var ne kadar olsa da.. çok yıpratmayin kendinizi zor oluyor biliyorum ama geçecek doktora bende verdiğiniz diyet gibi yedirdm zaten diyince ters giden bişey vardır mutlaka dedi benimde aklıma emzirmeniz geldi zaten bıraktırmayi düşünüyorsaniz hastalık zamanında daha kolay bırakıyorlar. Başka sıvıları içinde unutur çabuk sizin tercihinize kalmış bişey bişey diyemem bırakma konusunda epeyce emmiş çünkü.. ben diyeti söyleyeyim
Sabah kahvaltısında 1 tane küçük parçalar halinde patates doğrayip tuzlu suda pişirdim. Çay ile yedirdm.
2 Saat sonra elma verdim. Öğlen uykusundan sonra muz yedirdm, muzdan sonra ara öğün gibi bardak biraz tuzlu ayran içine 1 çay kaşığı nişasta ekleyip içirdim.aksam yemeğine de Makarna tuzlu yağsız makarna haşladım yoğur ile karıştırıp yedirdm.bunu çocuğuniz istahina göre artırırsiniz. Ayran dışında bazen de 1 çay bardagina ,şeftali suyunun içine 1 çay kaşığı nişasta ekleyip içirdim.bu döngüyu 2 3 gün tekrarlayin arada fazladan muz sıkıştırin yesin. yoğurt ekmekte olabilir döngüyü çevirin böyle yediklerinden sıkılmasın.