hilalvrc reyhan12 ya sormayın kalabalık falanda değildi yani ama ateş düşünce gerek yok dedi ilacı farklıymış sanırım vermek istemedi yan etkisinde çokmuş şuan calpol verdim ayaklarına limon sürdüm 37.5
alparslan221 hilalvrc bızımde aynı ama bize onları da yapmadı bogazı hafıf kızarmış dedi soğuk algınlıgı verdi gönderdi .hala ateşimiz var :(
reyhan12 alparslan221 cok tuhaf ama kafasi koltuk alti boynu karni atesleniyor bacak kol normal atesi anlamadim sizinde boylemi
Dejajavu reyhan12 aynen öyle . Kafasının yanları öyle bir sıcak ki 39.5 i gördüm . Orta kısmı 36 . Ama kafa alev alev . Göğsü de aynı şekilde alev . Bacaklar soğuk değişik
Begonvil__ reyhan12 bizimde kuru öksürük vardı aile hekimi cigerinde birşey gözükmüyor endişelenmeyin ilaca gerek yok öksürük artarsa çocuk doktoruna götür dedi iki gün sonra çocuk doktoruna götürdüm bronşit başlangıcı dedi tedavi oluyoruz 1 haftadır bugünde ateşi 38 e kadar çıkıyor. Bence de çocuk doktoruna götürün
kuzucuks Kevserakb diş ateşi 37 ile 38 arasi olabiliyor, diş ateşi ise ateş düşürücü vermemek lazım, 3 gün sürebilir ateş, sonra kendiliğinden düşüyor, ateş bagisikligi güçlendirir dendi ,
Kevserakb kuzucuks ya bilmiyorum ama çok korkuyorum sabahtan beri vermedim ilaç yükseldikçe yükseldi 37.8 37.9 oldu korktum çok verdim 🥲 geceleri çok korkuyorum özellikle ondan veriyorum 10 aylık olacağız üst dişleri patladı yanlar mı çıkıyor acaba dedim