Prensesin_Annesi_ reyhan12 Bu gün verdş doktor 8 saatte bir dedi 38 üstüne cıkarsa 6 saatte bir dedi tabi benim bebeğim daha 3 aylık
alparslan221 reyhan12 Bızde de ateş var dünden berı :( 39 a dayanıyor .götğrdm ben ama test yapmadılar :( sizin sadece ateş mı
hilalvrc reyhan12 çok geçmiş olsun bizde de ateş 2 gündür calpol veriyorum bugün gittik domuz gribi olablır dedi ama takip etti 1 saat 37 düşünce gönderdi dolven calpol 4 saat arayla ver dedi siz doktora sorun tabi Allah şifa versin hepsine
reyhan12 berikomoms internette 6 yaziyor 2 gundur ates dusmuyo surekli cikiyor 4 saatse veriyim hemen
Kevserakb reyhan12 ya neden böyle yaygın ateş kime baksam bebeği ateşli benim yavrumda ateşlendi 37.5 38 oluyor hep
reyhan12 Kevserakb bizimde oyle 13 aylik hic ateslenmemisti ilk defa ateşlendi panik bi insanim napicagimi sasiriyorum saglik ocagi influenza olabilir dedi ilac vermedi tuhaf bi doktordu yarin coxuk doktoruna gidicez ne yiyor ne iciyor surekli agliyo yavrum
Balse Kevserakb domuz gribi olmuş olabilir bizde ateşle gittik 39 kadar çıktı şuan ilaç tedavisi görüyoruz öksürük hat saha da of çok kötü allahım bebelerimze şifa versin
bananeabiya reyhan12 13 aylıksa calpol dolven çaprazlama yapabilirsiniz sanırım. 4 saatte biri 4 saatte diğeri. Yine doktorunuza danışın tabi geçmiş olsun 💐
Kevserakb reyhan12 ay Allahım ya ben de gideceğim böyle kalırsa yarın diş mi acaba dedim ama 38 olunca korktum
Prensesin_Annesi_ reyhan12 Cok yükseliyorsa ateşi calpol verdiniz bakrınız ona ragmen düşmedi calpolu verdikten 4 saat sonra paranox fitil yapabilirsiniz
Begonvil__ reyhan12 bizimde kuru öksürük vardı aile hekimi cigerinde birşey gözükmüyor endişelenmeyin ilaca gerek yok öksürük artarsa çocuk doktoruna götür dedi iki gün sonra çocuk doktoruna götürdüm bronşit başlangıcı dedi tedavi oluyoruz 1 haftadır bugünde ateşi 38 e kadar çıkıyor. Bence de çocuk doktoruna götürün
reyhan12 Balse doktorda oyle olabilir dedi ama ne tahlil ne bisi ne ilac gozleri akiyo diye damla verdi postaladi yarin detaylica baktiricam bende eminim domuz gribi olduguna cunku esimin gorgusuz dayisi domuz gribi olmus cocugu sevdi sevdikten sonra dedi domuz gribiyim diye cok cahil insan varr malesef
kuzucuks Kevserakb diş ateşi 37 ile 38 arasi olabiliyor, diş ateşi ise ateş düşürücü vermemek lazım, 3 gün sürebilir ateş, sonra kendiliğinden düşüyor, ateş bagisikligi güçlendirir dendi ,
hilalvrc alparslan221 bozede yapmadı test soğuk kompleksi yaptırdı büfe ateş düşürücü içirdi biraz düşünce ateşi gönderdi bizde sadece suan ateş var sizde aynımı
alparslan221 hilalvrc bızımde aynı ama bize onları da yapmadı bogazı hafıf kızarmış dedi soğuk algınlıgı verdi gönderdi .hala ateşimiz var :(
hilalvrc reyhan12 ya sormayın kalabalık falanda değildi yani ama ateş düşünce gerek yok dedi ilacı farklıymış sanırım vermek istemedi yan etkisinde çokmuş şuan calpol verdim ayaklarına limon sürdüm 37.5