bebitooo ahlelele_ahlelas yok canım bizde çıkmadı benden şimdi bi tedirgin oldum acaba firmayı arayıp bilgi alabilir miyiz
bebitooo ahlelele_ahlelas internet sitesi nie böyle saçma bir uyarı yapmış acaba birde şikayet de var diyorsunuz tuhaf
1Umut ahlelele_ahlelas ben yurtdışından geldim Türkiye’ye.Biz kimlik çıkarırken oğlum 3 aylıktı ve kimliği resimli zaten.Öyle bir uyarı çıkmamıştı bizde.En son Ekim ayında geldik yine,ama o zaman da öyle birşey yoktu.Belki yeni bir kuraldır.
gizgizz ahlelele_ahlelas yurtdışına gidecekseniz Kıbrıs da dahil evet fotoğraf olmak zorunda. Kızım doğduğunda resimsiz kimlikti 3.5 aylıkken kıbrısa gittik gitmeden önce fotoğraflı yeni kimlik bastırdık
Fatma6328 ahlelele_ahlelas biz 11 aylıkken Anadolu jetle uçtuk oyle bir talepte bulunmadılar sanki yurt disi ucustami öyle bisi vardi yada yanlışmı hatırlıyorum
ahlelele_ahlelas Müşteri hizmetleriyle görüştük 15 yaşına kadar yurtiçinde kimliği fotoğrafsız seyahat edebilirsiniz dediler.
sifirekran_bolkitap ahlelele_ahlelas Ben yurt içinde bir çok kez uçtum hiç de öyle bir sorun olmadı. Ama yurt dışı istiyor olabilir
Eylem2535mehmet ahlelele_ahlelas yurtdışı ve yurtiçi kullandım hiç sorun olmadı bir tek pasaportta şart çocuk için resim
Nononame ahlelele_ahlelas kıbrıs, gürcistan gibi çipli kimlikle gidilebilen ülkelerde çocuğun yaşı farketmeksizin fotoğraf gerekir. Yurtiçinde gerekmez, yurtdışına ise zaten pasaport ile gidiliyor ve onlar zaten fotoğraflı oluyor.
Qunqnir ahlelele_ahlelas yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarında gerekiyor diye biliyorum. Biz kızım 9 aylıkken Kıbrıs’a gitmiştik. Foto çektirip kimliğe koydurduk çok komik duruyo😁😁