ahlelele_ahlelas Merhaba hanımlar! Bebekle uçak yolculuğu yapan var mı? Bugün sunexpressden bilet alacaktım. Bebek yolcuların kimlik kartında fotoğraf olması gerekmektedir diye uyarı çıktı. 3 aylık bebeğe gidip fotoğraf mı çektiricez şimdi?
1905burkiyy ahlelele_ahlelas merhabalar yani ben kırklı iken de üç aylık ken de dört aylıkkende İstanbul’a yolculuk yaptık asla öyle bir şey istenmedi . Biz Türkhava yolları anadolujet ile yolculuk yaptık her seferin de ama böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım . Yurt içi mi yırt dışı mı uçuş yapacaksınız ?
HappyQueen ahlelele_ahlelas bizde ay sonu İzmir’e gideceğiz uçakla, bu söylediğinizi ilk defa duydum bende bekleyeyim.
bebitooo ahlelele_ahlelas bende geçen gün aldım haziran için aldım bebeğim o zaman 10 aylık oluyor ama öyle bi uyarı çıkmadı bize
ahlelele_ahlelas 1905burkiyy yurtiçi yolculuk yapıcaz. Valla uyarı çıkınca korktum. Bi kaç kişi de şikayet yazmış bebeği uçuşa almadılar diye
ahlelele_ahlelas Esmaoren61 . Bi kaç kişi de şikayet yazmış bebeği uçuşa almadılar diye. O kadar masraf edip bilet yanarsa diye korktum açıkçası
ahlelele_ahlelas bebitooo ödemeye geçmeden en altta uyarı olarak çıktı. Fotoğraflı ve çipli olması gerekmektedir diye.
bebitooo ahlelele_ahlelas yok canım bizde çıkmadı benden şimdi bi tedirgin oldum acaba firmayı arayıp bilgi alabilir miyiz
Birdunyabircennetannesi ahlelele_ahlelas Yurtiçi yolculuk yapacaksanız böyle bir durum yok 2 aylıkken yapmıştık istenilmemişti Ama yurtdışı uçuş için istenilebilir bence
ahlelele_ahlelas Birdunyabircennetannesi yurtiçi yolculuk yapıcaz. Bileti almadan bir adım önce altta uyarı çıktı. Bebek yolcuların kimlik kartlarının fotoğraflı ve çipli olması gerekmektedir diye
Birdunyabircennetannesi ahlelele_ahlelas Biz Pegasus ve Anadolu jetten aldık böyle istenilmedi Biz gidelim 2 sene oldu değişmiş olabilir belki de
ahlelele_ahlelas Birdunyabircennetannesi bu sunexpress e özgü bişey mi acaba bilemedim şaştım kaldım. Müşteri hizmetlerini arıycaz eşim gelince
Birdunyabircennetannesi ahlelele_ahlelas Başka bir firmadan almayı deneyin bakalım böyle uyarı veriyor mu diye