alparslan221 Bebeğimin dünden beri ateşi var başka sıkıntımız yok .hafif bopazı kızarık dedi doktorumuz soğuk algınlığı ilacına başladık. Ne zaman toparlar çok korkuyorum salgındır falan diye .salgının belırtıleri neler acaba
Masal-33 alparslan221 bizde de üç gün boyunca 39’a kadar çıkan ateş vardı başka hiçbir şeyi yoktu İbruramin Zero verdim bir hafta sonunda toparladı çok şükür
alparslan221 alyamoms_ sonrası nasıl ilerledi acaba ateş kaç gün sürdü ? Test yapıldı mı size canm :(
alyamoms_ alparslan221 ateş ilk gün çıktı indi çıktı indi 2. Gün sabah hemen doktora gittik test yapıldı influenza pozitif inatçı ateş doktorlar bile korktu kızımın ateşinden 40 tı ve 2 saat boyunca hiç düşmedi serumlar fitiller şuruplar asla düşüremedi 2 saat somra 39.6 çıktı 4 saatte böyle kaldı ve serum takviyeleri bir gece kaldık hastanede 3. Gün ateş tamamen bitt halsizlik iştahsızlık başladı 5. Günümüzdeyiz daha iyiyyiz ama bitirdi çocuğu
alparslan221 Masal-33 teşekkürler bizimde Suan öyle duruyor ama umarım bu sekılde çabucak geçer çok korktum Suan nasl oldu anlamadm dün gece başladı ateş ara ara yükseldi bugün hemen götürdüm sadece bogaza baktı
alparslan221 alyamoms_ çok geçmiş olsun :( bızımde ateş bırıncı günümüz 3 günü geçerse ya da düşmezse mutlaka gelin dedi doktorumuz :(
Masal-33 alparslan221 Ben on gün önce iyileştirmiştim kızımı sonra hiç anlamadığım bir nedenden ateşlendi
Avera Ayağının altına zeytinyağlı sarımsak sürün. Çörekotu yağı ve udihindi yağı verin dönüşümlü . Sarımsak bal limon kürü verin ilaçsız atlattık biz bu sayede
Masal-33 alparslan221 biz fitille hep düşürdük iburamin zero kullandık 3. Günde kendi kendine iyileşti