sudenaz777_ Sezeryanla dugum yaptım sütüm nasıl artar bebeğim erken doğdu küvezde beslak damla deneyen varmı
3kedili2bebekli sudenaz777_ ben denedim işe yarıyor ama şu an yeni doğum yaptınız sütünüz çok az gelip bebek büyüdükçe artacak siz düzenli olarak 3 saatte bir 15 dakika bir göğsünüzü 15 dakika diğer göğsünüzü sağmaya devam edin ben 2. Gün 5 ml süt zorla çıkarmıştım doktorum şahane bu yeterli demişti üstelik bebeklerim ikizdi bebekler büyüdükçe sütte arttı sakın dert etmeyin sütünüzü sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize ❤️
Svl_asel sudenaz777_ bende araştıyorum bebeğim 6 aylık erken doğum 48 gün küvez öyküsü ve sezeryan ona rağmen mama desteği 4 ay almadık 2 aydır mama başladık sütüm artması içib uğraşıyorum
Svl_asel sudenaz777_ ilk 2 ay hiç emmedi sağıp hastaneye götürdüm ozaman arttırmak için still tea hergün düzenli içtim beslenme düzenliydi hurma ve ceviz yedim ve bol su içtim sütüm artmıştı ama şuan tedaviler sıkıntılar onları da yapamadım iyice azaldı
yasminmomy sudenaz777_ bol su rezene çayı açık çay bunlar bana iyi geldı ve sürt artıcı çay var eczanede onuda alabılırsın ve gögsüne sıcak suyla yıka
sudenaz777_ 3kedili2bebekli inşallah çok teşekkür ederim sagiyorum damlaya da bugün başladım inşallah işe yarar
Gulerrr 3kedili2bebekli hayırlı geceler benim de yaklaşık 1 aylık ikizlerim var, siz neler yediniz fayda gördüğünüz bir şey var mı
3kedili2bebekli sudenaz777_ işe yarıyor benim kesilen sütümü açtı merak etmeyin tabi iyi beslenin bol su için her fırsatta uyuyun gece gündüz demeden
miray4679 Bol su ve ince bulguru pilav gibi pişirin yeşil soğanla yiyin ve ıspanak yeşillik sütü arttiyor bide lohusa çayı sütü artiyor
rsy sudenaz777_ benim bebeğim 3 aylık ve göğüslerimde azalma yumuşama hissetmiştim bu böyle 4 gün sürdü normalde sayınca tek göğüs 90 cc çıkardı bu 10 a düşmüştü hatta burda da baya araştırdım zaten meme reddi vardı çoğu vakit yatırarak ve sağıp veriyordum hatta mama aldım neyse ben bol su içtim kuru dut kaynatıp suyunu içtim ve kuru dut öyle yedim Tahin helvası ve kuru incir reçeli yedim şuan çok şükür hissediyorum sertleşiyor hamd olsun sende dene bol su iç unutma ve dinlenmek uyku bunlar çok önemli bebeğim hasta diye bide depresiftim bundan kaynaklıda sütum azaldı beslenemedim sende dene
Xcbaby sudenaz777_ gunde 3 litre su bol yesillikli kısır ve 2 saatte bir emziremiyorsaniz sagmaniz gerek uyuyup dinlenmek de sut yapar. bir de power pumping diye bir yontem var ama gunde bir kere yapilmasi lazim sadece 20 dk sagim 10 dk mola 10 dk sagim 10 dk mola 10 dk sagim ve bitiş…
nuurrtrkmn sudenaz777_ Ben doğum yaptığım ilk dönemler Solgar Brewers diye bi vitamin vardı onu kullanmıştım, tişörtüm ıslanıyordu artık sütüm akıyordu , çok faydasını görmüştüm deneyebilirsiniz Ayrıca yanında da bestlak kullanıyordumm
zeyzey001 Ne yaparsanız yapın bol su içmezseniz eğer diğer yaptıklarınız etkisiz kalıyor en önemlisi su diğerleri destekleyici şeyler. Dinlenmek önemli ve bol emzirmek.
Bet25 sudenaz777_ tahın helvası kuru dut kaynat iç kek petibör büsküvi bestlak bıde sür attıeıcı çat almıştım bunları kullan
bnyogz Bende 1 ay önce doğum yaptım bol bol tahin helvası yedim pekmezli su içtim kayısı ve kuru üzümü kaynatıp suyunu içtim bir de mamselin kimyonlu rezenli çayını aldım