Gizemlibirisi yasnsgsksl esimde bende calsiiyoduk ben doğum iznine ayrildim bebeğim küçük.birde beş yaşında çocuğumuz var.suan tek maaşa düştük ama şükür ki ev bizim.esimde.araba kredisi ödüyor zorlanıyoruz tek maaşla.subatta zamlı alicak 25 bin falan.bende çalışsam 27 alacaktım çok iyi olacaktı ama kısmet bebeğim küçük malesef.
beyzzsenturkk_ yasnsgsksl 30 küsür alıyor şu an ekstra zam bekliyoruz bizde yeni ev tuttuk kiramız 5di normalde şu an 10 bin oldu yeni evimiz ama geçinebiliyoruz çok şükür istesek birikimde yapabiliriz ama her şey o kadar pahallı ki anca boğazımıza yetiyor😂 eşim tek çalışıyor 1 yasında kızımız var
112233445566 yasnsgsksl eşimde bende çalışıyoruz ikimizde memuruz Türkiye şartlarında geçiniyoruz isde
delirmeceler yasnsgsksl şuan çalışmıyorum ama kirada evim var 3600 kirası eşimde her ay 5000 tl veriyor faturalar bende birde 2 bin tllik kartım var ikizlerimiz var şükür yetiyor eşimde 30 civarı alıyor
Bebislerhakkinda yasnsgsksl Bn 39 esim 17 mart ayında param kesilicek doğum iznindeyim o zman 17 😀 nasıl olicak blmiyorum
112233445566 berikomoms anladım çünkü Türkiye şartlarında böyle maaş doktorlar bile almıyor o yüzden sormuştum biz eşimle memuruz ikimziin toplam maaşı o kadar anca ediyor 😊
Berahyon yasnsgsksl Çalışıyorum, eşimde asker. Hamileyim, doğum iznine ayrılacağım sonrasında da bir süre ücretsiz izine. Evimiz kira. Miktar belirtmeyeceğim ama çok şükür geçiniyoruz.
berikomoms 112233445566 esnafsan ve işini güzel tutturduysan doktordan daha iyi kazanıyorsun canım artık
Kader3851 Ev hanımıyım eşim çalışıyor aylık 20 bin falan alıyor ek iş olursa bazen 25 bini buluyor ev kira deil temizlik karşılığı oturuyoruz iki çocukla geçinemiyorz bez parası evin giderleri çocukların ihtiyacı derken kendime hiç bişey alamıyorum bile
hemsireanne112 gunesinannesi_1 belediyeye cv bırakmanız gerekiyor uygun pozisyona atamasının yapılması diye
elifilyas2208 hemsireanne112 merhabalar benm eşimde askeri personel istifa etmek istiyor dediğiniz gibi belediye ye geçmek için ayarlamaya calsiiyor da süreç nasıl ilerliyo ve bide ne zamn girdi acaba öğrenebilir miyim 🤗 çünkü kafam allak bullak oldu benm şimdi malum durumlar ortada emekli olmayanın yerine girilmiyo diyolar ortada kalmak da var aklım bulandı