melek72 Evim kira 2 çocuk eşim 17 bin 2 TL alıyor sağolsun. 50 60 bin alanlar bile iki kere düşünüyor ise Allah bizlerin yardımcısı olsun
hfzhnf yasnsgsksl şükür rabbime her halimize yetinmeye çalışıyoruz ben çalışmıyorum eşim çalışıyor ev kira değil kayinpederim de maddi anlamda testekcimiz 1tane çocuğumuz var rabbim sağlık versin imkansizlara zorsa darda olanlara hayır kapılarını açsın yardımcıları olsun 🤲
anonim351 yasnsgsksl ben malesef çalışmıyorum bebekten dolayı . Eşim çok şükür iyi kazanıyor 44 bin ev kira. Kredimiz var onları ödüyoruz . Bende ekstra destek olmak için internetten kıyafet satıyorum.
SevimliHayaletCasper yasnsgsksl eşim çalışıyor ben evdeyim ama gelirim var. ikimizin toplam geliri 40 a yakın. Ev kendimizin ama geçinemiyoruz 😄
rivrivyapma hemsireanne112 biliyorum benim eşim de uzman çavuş ben de hemşireyim. Yani çok zor kurumlararası yapmak eşim baya bir araştırdı o yüzden sordum
hemsireanne112 rivrivyapma ben üniversite hastanesinde çakılı kadro hemşireyim eşimle 15 ay ayrı yaşadık mecbur böyle yapmak zorunda kaldık çok seviyordu mesleğini 2 kızımız var aile düzeni yerleşik yaşama geçmek için bıraktı
emayy yasnsgsksl eşim asgarî ücret alıyor 1 çocuk var Allah’a şükür geciniryoruz ev kendimize ait ama kira olsaydı asla gecinemezdik
zeynep865 yasnsgsksl eşimde çalışıyor bende. Kendisi bilgisayar mühendisi yaklaşık 50 kazanıyor ben 30 bandında kazanıyorum. Evimiz kira 7500tl bizim kendi evimiz kirada ordan da 2500 alıyoruz. Evimizin kredisini ve araba borcunu ödüyoruz. Çok şükür geçiniyoruz. Ben işten çıkmayı düşünüyorum arabanın borcu bitmek üzere diye
berikomoms yasnsgsksl geçiniyoruz çok şükür ben evdeyim eşimin geliri 80-100 arası değişiyor bazende daha yüksek
Ygt239z yasnsgsksl valla eşim çok şükür iyi maaş alıyo ben çalışmıyorum ev kira vs yok deprem bölgesindeyim ama öyle herşey pahalı ki yetişmiyor KPSS çalışıyorum atanmaya çalışcam 🥹
Ysgl26 Ben memurum eşim fabrikada.. çok şükür evimiz kendimizin arabamız var borcumuz yok..fazlasıyla yetiyor elhamdülillah. Rabbim herkesin yardımcısı olsun tek maaşla ya da kirada oturanlar için geçim çok zor şu devirde
gunesinannesi_1 hemsireanne112 belediyeye nasıl geçiş yaptı bende sağlık personeliyim eşim asker istifa etmeyi düşünüyor
hemsireanne112 gunesinannesi_1 belediyeye cv bırakmanız gerekiyor uygun pozisyona atamasının yapılması diye
AylaSuna hemsireanne112 Birşey sorabilir miyim, Eşim uzman çavuş 7yılı on ay sonra doluyor bırakmak istiyor oda belediye veya zabıta veya itfaiye geçiş yapmak istiyor. Zor oldu mu geçiş yapması boşta kalırsa ödemelerinizi yapamayız diye korkuyoruz 😕