Hoptirililaylalaylaylilaylom Oğlum doğduğunda esmer bişi bekliyordum, bembeyazdı, şimdi hafif esmerleşti. Kızım da oğluma göre daha esmerdi, o da şimdi doğduğundan bi tık daha beyaz.
beyzzsenturkk_ sscan40 evet kızım simsiyahtı doğduğunda su an teni beyaz saçları da kestane cok şirin
Ervaserra1 sscan40 benim kızım esmerdş esmer kaldı babasından ve benden daha koyu teni çikolata gibi :)
Skylifee006 sscan40 oğlum doğduğunda bildiğin çikolata gibiydi 😂 eşim ve ailesi esmer dedim onlara çekmiş. Ama 2 aylık falan olduğunda açıldı rengi buğday tenli oldu saçlar da kumral oldu. Çok değişecek daha annesi
Colakmuge sscan40 benim oğluşum biraz küçük doğdu çok zayıftı yavrum kilo aldıkça gün geçtikçe ay parçası gibi oldu 🧿
aysealb_ sscan40 benim kızım aynı öyle dediğiniz gibiydi 😂 3 gün sonra 1 yaşına giriyor ve süt beyazı şu an 🥲🥹🥰🌸
zeyzey001 Bebeğim ilk doğduğunda beyazdı Sarılık oldu teni esmere döndü şuan 3,5 aylığız tekrar açılmaya başladı elleri bembeyaz yüzü ellerine göre esmer bakalım bekliyorum nasıl olacak bizim gibi olan var mı eli ile yüzü Farklı ton olan
Cnscns2309 zeyzey001 benim bebeğim de beyaz doğdu, iki gün sonra esmerleşti sarılıktan. Dediğiniz gibi elleriyle yüzü farklı renkler şuan 3,5 aylığız ilk esmerliğine göre açıldı ama tamamen beyazlamadı henüz. Bekliyorum beyazlamasını. Ben esmerim baba sarışın inşallah sarışına doğru açılır🫠
Nergisim09 sscan40 benim kızım bebekken esmerdi.annem kara kiz diye severdi şimdi 3 yaşındayız beyazladik valla ama vücut yüze göre esmer
Sevvl sscan40 beyazlaşa da sarışın olmaz benim kızım epesmer doğdu saçları gözleri hala zeytın gibi ama tenı biraz acıldı
Derya-Anne sscan40 heee şimdi benim kızıl dogdugunda baya baya esmerdi saçlarıda kömür gibi siyahtı kara kuru bir kızdı hatta kız olduğunu bilmeyen erkek saniyodu kızımı ama ne zaman 40 günlük oldu kırkını çıkarmak için yıkadım çocuğum bembeyaz süt gibi oldu saçlarıda koyu kahvrengiye döndü. Bugün 5 yaşına girdi kızım bembeyaz bir prensesim var. Oğlumda doğduğunda epey esmerdi saçlar falanda siyahtı aynı kızım gibi ama onun kadar esmer değildi tabi, şu anda oğlumda 1 Şubat’ta 2 buçuk yaşına giriyo buğday tenli saçları kahverengi sarı karışımı bişey oldu. Yani bazı çocukların ten rengi değişebiliyor
Gokturkanne sscan40 yeğenim bildiğiniz siyahi gibiydi geçen gün gördüm 2,5 yaşını geçti bembeyaz olmuş. Hatta bir şaka yaptı çamaşır suyunda mı beklettiniz diye. Beyazlıyorlar