Ayazefe1 Selamlar gece beslenmesini kesen var mı nasıl bir yol izlediniz 6 aylık olduk doktorum artık gece beslenmesini keselim dedi nasıl yapacağımı bilemiyorum🙋♀️🙋♀️
Yagmur1 Ayazefe1 6 aylık bir bebek için erken değil mi kesme benim oğlum 9 aylık hala geceleri kalkıp emiyor
eymurxelm Yagmur1 bebegin rutin takibini siz yapıyorsunuz galiba kesme diye kesin bir akil verdiginize gore? keseyim mi diye sormamis nasil kesebilirim diye sormus biraz okudugunu anlayan insanlar gorsek keske su forumda artik...
ElizErva Rabiso kendi kendine oldu kendisi artık uyumak istedi sabah 7 gibi yiyor gece 12 buçuk ta yiyip yatırıyorum tabi böyle kolay olmuyor anlattıgım gbi bebegim çok zor bi bebek
Maryhoney Nasıl kestiniz benim bebeğim 3 aylık olana kadar gece uyanmiyordu 3 den 4 aylık olana kadar gece uyanmaya başladı şuan tam 4 aylık 3 saatte bir uyanır. önceden fikir almış olmak için soruyorum
bireylulmeselesi_ Maryhoney merabalar ya bizde 3 ayligiz 2 gecedir 1 de uyuyor bebegim 7 de kalkyor sizce normalmi anne sutu sadece emmiyor bi kac kere kaldirmak icin denedim emmek istemedi agzini acip geri uyudu mememde uykusunuda tam bolsem cok huysuz oluyor bi sakincasi varmdir ki acaba sizinde 3 aylikken oleymis diye yazmak istedim
eymurxelm bireylulmeselesi_ kendisi uyanmadigi surece uyandirmayin. yine de doktora danismanizda fayda var kilo alimi iyiyse birakin uyusun dis doneminde baya ozleyeceksiniz cunku 😍
Maryhoney bireylulmeselesi_ yoksa ağzını acmiyorsa hiç uyandirmayin bişey olmaz benimki 2 aydır öyleydi kilo alımı da iyiydi ellemedim
bireylulmeselesi_ eymurxelm cok tesekkur ederim 2 gun ole olunca tereddut ettim dün de 1 bucukda uyudu 6ydi kalkdi emzirdim uyudu sonra
Burcutuna Ayazefe1 Ben bir yaşında kestim her kalktığında pispisladim direndiği zamanda su verdim sürekli ilk günler zor oldu sonra yavaş yavaş alıştı her mizmiz ettiğinde hemen yanına gitmedim bekledim ama su beni kurtardı şimdi çok şükür çok rahatım hem ben hem o
Brcc Burcutuna merhaba nasıl bir yol izlediniz en son gece öğünü kaçta verdiniz kaçta uykuda oldu bebeginiz? Benimde bebeğim yaşında ama nasıl azaltıp kesebilirim diye düşünüyorum.
28112019 Burcutuna peki şu içmeye de kalkiyor alisyor diyolar böyle bi durum yasadnzmi çünkü bende çok yoruluyorum artık 13 aylik oğlum saat başı emmek için kalkyo nerdeyse
Cennetinsusu Burcutuna Ne kadar sürede alıştı. Üçüncü Gecemiz, gece meme hiç vermiyorum ama hâlâ çok sık kalkıyor. 16.5 aylık kızım artık tükenmiş durumdayım o da güzelce uyusun, ben de uyuyayım. Ne kadar sürer acaba 😕
Deletedmom110 Ayazefe1 ben kestim. Kestim dediğim 11 de rüya öğünü yaptırıyorum. Bi daha 4-5 gibi bir emziriyorum. Arada uyanırsa geri uyutuyorum emzik verip. Faydasını gördüm👍🏼
eymurxelm bireylulmeselesi_ benim kizim o sekilde iki bucuk aylikken uyumaya baslamisti korkmana gerek yok kilo alimi iyiyse doktorunuz emzirme icin saat araligi koymadiysa birakin rahat rahat uyusun ☺️