sanalkoala Kızlar 28 yaşındayım namaza başlamak istiyorum artık, daha önce hep başladım ama devam ettiremedim bu sefer daim olsun istiyorum beni motive edecek şeyler söyler misiniz lütfen gerçekten motive olmaya ihtiyacım var
Gul_anne sanalkoala maşallah Rabbim daimi nasip etsin inşallah 🤲🏻 bol bol sohbetler dinle peygamber efendimiz (sav) ve iblisin arasında geçen konuşmayı oku ve hergununu o gün ölecekmişsin gibi yaşa 🥰
sanannee sanalkoala ben bir ara namaz vakitlerinde alarm kurmuştum not yazabiliyorsunuz oraya notta da hep bu yazıyordu namazını kılmadan öldüğünü. Ve kabirde olduğunu düşün napıcaksın ne hesap vereceksin diye o yüzden hep kılardım
yasee01 sanalkoala ay ben bi yazı okumuştum çok değişik hissettim onu okuyunca sen namaz kılmiyorum sanırsın belki de Allah seni huzuruna kabul etmiyordur diye bende başlamak istiyorum namaza inşallah Allah yardım eder de birden başlarız kalınca o kadar huzurlu oluyorsun ki
fizikcianne sanalkoala burada aynı postu bende açmıştım. Sürekli başlıyorum ve devamı gelmiyor. İçim çok sıkılıyor bu durumdan. İnşallah bir gün olacak inanıyorum. Bunu istemek bile güzel bir şey
06022015 Bende daha önce başlayıp bırakıyordum şimdi o gücğ verdi Allah bana çok şükür kılmasam rhatsız hissdip hemen kılıyorum çok şükür öyle faydası oldu ki hayatımda o benş motive ediyor kıl diyorum daha güzel şeyler olcak 3 yaşındaki oğlum bile çalışıyorum ben yokken seccadeyi serip namaz kılıyo gibi yapıyormuş onun böyle yapmasıda çok hoşuma gidiyor örnek olabiliyorum Allah herkese nasip etsin 🙏
sanalkoala 06022015 maşallah sübhanallah 🥰 benim de 11 aylık oğlum var eşim de bende bugün başladık namaza hem kendimiz için hem de oğlumuzun gözü önünde güzel bir örnek olmamız için daim eder inşallah Rabbim 🥰🤲🏻
sanalkoala fizikcianne besmele çek başla inşallah canım ben. Öyle yaptım bugün şeytanın vesvesesi, bol bol dua et ve bir an önce tekrardan başla ertelemek şeytanın vesvesesi gerçekten
hatice4949 sanalkoala aslında beş vakit namaz toplam bir saatimizi bile almaz ama dünyevi işler nefsimiz şeytan bizi oyalandırıyor namaz Bir kurtuluştur düşün günde beş kere Allah’ın huzurda oluyorsun günde beş kere dua ediyorsun zikir ediyorsun Allaha derdini anlatıyorsun hem dunya hayatı için Allahtan yardım istiyorsun hem ahiret hayatını güzelleştiriyorsun o huzur baha biçilmez bir şey evin içinde abdestli geziyorsun yemegini abdestli yapıyorsun evin içinde bereket bolluk eksik olmaz namazın maneviyatı o kadar yüksekki anlatilmaz inşallah en yakın zamanda namazını eksiksiz kilarsin o zaman bırakmak sana zor gelir
birazquality sanalkoala namazı görevimiz gibi görmemiz lazım bence ben de 1 hafta kadar oluyor başlayalı resmen unutuyorum aklımdan çıkıyor bugün durduk yere öğleni kaçırdım daha dikkatli olmam gerek inşallah devamlı olurum mecbur görmek lazım yemek gibi su gibi.
Mustininannesi06 sanalkoala besmele çekip başlayın yarın öbürgün diye ertelemeyin mümkün olduğunca ezanın arkasından hemen kılmaya çalışın sonrasında insana şeytan vesvese veriyor üşengeik geliyor ilk sorgumuz namazdan olacak bunu düşünerek bir dk sonrasına garantimiz yok bunu biliyoruz biraz ara vermeden devam ederseniz sonrasında zaten bırakmaya kılmamaya vicdaninız el vermicek Rabbim nasip etsin inşallah hepimize eksiksiz hakkıyla eda etmeyi
sanalkoala Mustininannesi06 başladım canım gerçekten de besmele çekip kalkıp başladım bugün inşallah daim olur çok istiyorum 🤲🏻
tugceo92 sanalkoala gerçekten içinden geliyorsa başlıyor ve asla bırakamıyorsun zaten. Çok guzel birşey. Daim olsun inşallah. Besmele çekip başla canım. Ben geçen sene 3 ayların baslangicinda başlamıştım ocak ayında. 1 yıl olcak nerdeyse. 🤲
sanalkoala tugceo92 maşallah sübhanallah darısı benim gibi isteyen herkesin başına 🤲🏻 bende başladım bugün inşallah daim eylesin Rabbim 🤲🏻
merve32_ sanalkoala Öncelikle İnşallah daim olur Ben şu şekilde yapıyorum zaten ne zaman ne olacağı belli değil �rnek veriyorum İkindiyi kıldım ama Allah nasip edecek mi benim akşamı kılmama diye vakit vakit o anı yaşıyorum Yani yarın öbür günü düşünmüyorum çünkü Şeytan insanı buradan yakalıyor Bence yarın da namaz kılacaksın ondan sonraki gün de sabah namazına kalkacaksın Gibi Gibi ama sadece anı düşününce her şey daha farklı oluyor ve YouTube’da namazla ilgili videolar var motive edici onları izliyorum O zaman daha da motive oluyorum
mesepalamudu16 sanalkoala ezan vakti pro diye uygulama var onu yükledim . Namaz vakitlerinde kerahete girmeden bı de arada da namaz vakitlerinde kıldın mı diye bildirim geliyor tavsiye ederim. Rabbim daim etsin inşaAllah 😊