Atlasmother benbiranneyim123 Benim ismim İmren. Duyanlara ilginç geliyor hatta çok yanlış telafuzlar oluyor irem,imran,ümran vs 😅
1Baby1momy Birdunyabircennetannesi şehriban ilginç bir isim değil ki çok bilindik bir isim siz ilk defa mı duydunuz
filizzb benbiranneyim123 bebek degil de yetişkinlerde duydum baya değişik gelmişti ilk duyduğumda. Mehlika ve Nüpelda
1anne1bebek___ benbiranneyim123 ben oğlumun adını Bera koydum duyan herkese ilginç geliyor söyleyemiyorlar ne değişik diyorlar sahabe ismi 😊
Mryasmin Annemin bir arkadaşinin ismi Hiç . Kadınin hiç erkek kardeşi yok hep kızmış annesi onu dogurunca babası sormuş ne oldu diye kadın hiiiic demiş adamda o zaman o çocuğun adini Hiç koyuyorm deyip koymuş çok üzülmüştüm kadına annem anlatınca .
Baharbek benbiranneyim123 Durkadın diye arkadaşım vardı üniversitede 😂 Derya değişik isim değil ama Derya abi vardı erkeğe koymuşlar yani
eda-1amine benbiranneyim123 kaynanamın ilk çocuğunun ismi taminder mis 2 yaşında ölmüş eşimin amcasının oğlunun ismi oknar kayınpederimin annesinin ismi sayat kadın 🤣🤣 bunlar bana çok değişik gelmişti en popüler de annemin ismi beytiye henüz hiç kimsede duymadığım isimler
Kivitonunannesi Ddmbdm lays ile ileride acayip dalga geçecekler lays baharatlı mi yoğurtlu mu gibi 😓😅