ilayprensesim Nurse2121 evet belliydi zaten ☺️ hadi gözünüz aydın ay çok minik daha kuzucuk 😌 sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Nurse2121 ilayprensesim amin ikinci çocuğu sırf doktorların psikolojik şeyleri yüzünden yapmak istemiyordum 😂 şimdi doktor bana diyorki çok yeni var diyemeyiz 2 gün sonra 80 e çıkarsa sonuç var diyebiliriz dedi
ilayprensesim Nurse2121 yav he he deseydin 😂😂 bazı doktorlar da insanı çileden çıkarmak için uğraşıyor gerçekten. Evet daha çok küçük ama var diyemeyiz ne demek ya 😬
Nurse2121 ilayprensesim çok teşekkür ederim motivelerin için ☺️ Antalya Manavgat’ta estetik merkezim var ismim berfin els güzellik manavgat instagram adım yokun düşerse beklerim ☺️
baloglummm03 Nurse2121 ya gözenek için bi şey öneriyor musunuz ve sivilce lekeleri için bu arada hayır’lı olsun inşallah🤲
ilayprensesim Nurse2121 rica ederim ne demek ☺️ çok memnun oldum canım Gizay benim ismim de 😌 Antalya bana çok uzak ama yolum düşerse mutlaka uğrarım. Instagramdan takip ederim ama 😘 sağlıkla kavuşursun inşallah evladına 🙏
Nurse2121 baloglummm03 yine kendi markamın patenti bana ait olan güneş kremi var ELS SUN instagramdan yazarsan temin edebilirsin düzenli kullanımda faydasını göreceksiniz ☺️
Poly-ana Nurse2121 Benim ailemde Alanya’da olduğu için öanavgattan da sık geçiyor inşallah kısmet olur uğrarız ☺️