Nurse2121 Merhaba 2 yaşında 1 kızım var ☺️ reglim 3 gün gecikti az önce kanda verdim sonucu bekliyorum . Beni azıcık motive edin sizce varmıdır bişiler
Nurse2121 Rojdaa ay hadi inşallah ya . Kan verdim sonucum ½ saate çıkar bekledikçe daha çok koyulaştı inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Nurse2121 Rojdaa devlet hastanesinden verdim hatta şu an hastane bahçesinde bekliyorum 2 saat oldu daha çıkmadı e nabıza daha geç düşüyor
Nurse2121 Rojdaa 4 test yaptım 3 tane test silik ve sonradan daha net oldu 1 inde çıkmadı artık idrar numunesi mi yetmedi anlamadım tedirgin oldum negatif diye çok heyecanlandım anlatamam
ilayprensesim Nurse2121 çok net var hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🙏
Nurse2121 ilayprensesim inşallah ya çok gerildim 3 test silik çizgi çıktı 1 tanesinde birsey göremedim bekliyorum hastane bahçesinde 😂
ilayprensesim Nurse2121 ay ben bile heyecanlandım haber verin çıkar çıkmaz bize de ☺️ Allah gönlünüze göre versin
Nurse2121 Rojdaa çok isterdim çünkü ilk kan vermek için geldim döndüm şimdi sonuç için tekrar geldim yoruldum 😂