kubra6689 Erva1234 işitme testi vs istediler gelişim testi yapıldı onları halledip psikatrindoktoruna tekrar gidecez.27 ay bitti algısı açık anlama taklit isme bakma komut yapma vs sadece konuşmada sıkıntı kelime yetersiz baba dede cee mama meme oda arada bir çıkıyor oarmakla hallediyir isini
kubra6689 Bizimde amcamizda geç konuşma vardı bana da dediler bekle vs doktor 3 yaş dedi bende beklemedim birde eşimle bosaniyoruz tek başıma büyütmeye çalışıyorum bu süreçte çok zorlanıyorum geç kalmakta istemedim ama daha iyi olacak inşallah
Erva1234 kubra6689 simdi konusuyor mu cocugunuz kac yasinda cocukalr boyle olaylardan cok etkileniyor ister jstemez zor bir durum sizede Allah kolaylik versin
kubra6689 Erva1234 yok işte canım dedigim kelimeler var sadece. Oda nadiren duyuyorum psikatri surecindeyim TV telefon tamamen yasakladı ama tek basinayim mecburennsinirlada olsa bakıyor
Merveovunc-1 Erva1234 üç yaşından önce terapiyi de doğru bulmuyolar zaten siz bol bol konuşun yanında cevap vermesin o vermiş gibi hep konusun