niluna en_sevdiklerim2 en az leke yapan sidefer ve ocean ama biz nutrigen toz demir kullanıyoruz o da 2 yaş üstüne veriliyor sanırım
Babymom5 en_sevdiklerim2 canım doktora özellikle leke yapmayan demir ilacı önermesini istedim “bestiron”u önerdi hem leke yapmıyor hemde çok temiz içerikli. İçerisinde portakal aroması bulunuyor bebeğim çok severek içiyor
en_sevdiklerim2 Babymom5 çok teşekkür ederim🤍 tüm önerileri kaydettim sırayla deneyimleyecgm doktora sorarak🌼
Ozzggee en_sevdiklerim2 dişlere degdirmeden icirin diyorlar . Ben siringa ile ağzının arkasına doğru sıkıyorum ama yan sıkıyorum ki genzine kaçmasın. Öncesinde Dişleri leke olmuştu doktora gittik geçmez dedi ama karbonatile ovduk geçti
en_sevdiklerim2 Ozzggee çok teşekkürler 🩷bende dün ilkkez şırıngayla içirdim amacım içirebilmekti ama az daha genzine kaçıyordu bugün daha çok dikkat edecm
Hilal28 Bestiron leke yaptı bizde sonra oceana geçtik ama sürekli fırçaladık 1 yaştan sonra. Demiri iyi olunca ocean ı da bıraktık yani hepsi leke yapıyor bence maalesef
en_sevdiklerim2 Hilal28 çok teşekkür ederim 1 buçuk olacak. Dişini fırçalamama icin vermiyor krndi ekşnde bişeyler yapıyor