Ailem akrabalarım hep kapalı doğal olarak o düşünceyle büyüdüm tabi ki ortaokul zamanalrinda çok istiyordum ancak daha küçüğüm vazgeçme sıkılma durumum olur diye ailem izin vermemişti. Liseye geçince de bu kez onlar kapanmami istedi ama ben istemedim saygı duydular tabi. O sıra okullarda başörtüsü yasak olduğu için kapanmak istemiyordum yani dışarıda kapatıp okulda açmak bana gayet mantıksız geliyordu. Sonra lise 2 ikinci dönemde bir müdür geldi okulumuza o sıra başörtüsü ile girmeye izin verdi Allah ondan ebeden razı olsun onun güvenci ve biraz da arkadaşlarımın desteğiyle ertesi gün kapalı olarak gittim okula. Çok güzel gitti başlarda birkaç sene sonra tam ergenlik doruğunda biraz pişmanlık bastı ama biliyordum ki bu geri dönüşü olmaması gereken bir adımdı, şeytani vesvese idi benim için. O aralar biraz cebellestim kendimle ama aştım çok şükür mükemmel bir tesettürlüyüm dersem yalan olur çokça eksiklerim var ama şükür ki 2 ay sonra 11.yılım olacak. Rabbim hakkıyla taşımayı nasip etsin hepimize, tesettüre girmek isteyenlerin de gönül rahatlığıyla bu yolda ilerlemelerini sağlasın inşallah 🤲🏼