Enlsr  Kızlar verem aşısı böyle oldu ama normalmi acaba ??
MinikPandam_ Enlsr ooooooo bence acilen doktora gösterin hiç böyle aşı yeri görmedim çok geçmiş olsun :/ kol mu o bacak mi? verem koldan vuruluyor ama bebegin bacağı gibi geldi bana. verem olduğuna emin misiniz?
cimcime1018 Enlsr Koldan vuruldu dimi ? Böyle bişey yaşamadım ama yarını beklemez bı acile giderdim. Bişey olmaz bence ama yine de içiniz rahatlar şimdi giderseniz
iperir_bul Kolu mu? Anlayamadım verem aşısı koldan yapılıyor iz kalıyor ama böyle kalması normal mi bilmiyorum yarın bence sağlık ocağına danışın sabahtan. İz olması gerekiyor evet ama bu fazla gibi
Enlsr iperir_bul Aleynameva MinikPandam_ beybiliko Sarahh cimcime1018 Bambileo14 Serap-asel kimbumadam ilaydayigit kızlar koldan yapılan verem aşısı yaa 😢
Aleynameva 2 çocuk 2 yeğen büyüttüm ilk defa böylesini görüyorum. Mutlaka doktorunuza danışın. Belki normaldir bilemeyiz ama yerinizde olsam mutlaka dr gösteririm
Bambileo14 Normalde biraz akıntı oluyor. Benim oğlumun kolu da aşı yeri şişti akıntı oldu. Kesinlikle ellemeyin dedi doktor. Kendi kendine aktı kabuk bağladı kabuğu koptu vs ama bu şekilde değildi kesinlikle. Doktora muhakkak gösterin.
ilaydayigit Enlsr bizim de böyleydi ortası patladı aktı büyük bir delik oluştu hatta doktora gösterdik normal dedi kendi kendine geçti
Enlsr gskar Vera094 ikiprensannesi53_ Serap-asel annesininkizi06 sngzr cimcime1018 kızlar biz aşı olduktan 2 ay sonra böyle olmaya başladı hatta 1 ay geçti baktı hiç bişey yok acaba dedi tutmadımı aşı bidaki geldiğinizde yine bakalm dedi baktı böyle olmaya başlamış tamam sorun yok ama takip et dedi ben de de numarası var yolladım resimi bakalm ne dicek 🥹
annesininkizi06 Sağlık ocağında ki hemsirenizin numarası varsa ona da gönderin isterseniz benim kızımda yara olmuştu korkup atmıştım hemen çok iyi aşı tutmuş diye cevap vermişti ama içiniz rahat etsin istiyorsanız bı Dr görünün yine