Fusunf aybikreis hiçbiri amaa Seçim yapmanız gerekirse kuşaksız ay o kuşak ne ayrıca 😀😀 ha bide paça tamamen olmamışsınız 😁
1Baby1momy aybikreis ay hangi seçeneği işaretleyeceğimi şaşırdım 😂keşke olmamış seçeneği oldaydı hemen ona basardım gözüm olmamış seçeneğini aradı baştan aşağı olmamışsınız malesef ayrıca o kuşak ne bari kırmızı olmasaymış 😂
Laden aybikreis pantolonun bedeni size sanki 2-3 beden büyük gibi duruyor. Öyle durduğu için iki şekilde de yakıştıramadım. Epey potluk oluşmuş. Zayıfsınız demek ki küçüğünü alsanıza ya😂
aybikreis Laden Bu yorum beni mutlu etti ☺ Bu pantolonu aldığım zaman deneyemedim bile olmuyordu, şimdi kilo verdim oluyor o yüzden hevesim var paçasını yaptırınca daha düzgün duracak diye tahmin ediyorum
delirmeceler aybikreis kuşak yerine kemer takabilirsiniz bel bolluğu var paça uzun sanki onuda içe çevirirseniz ayakkabı üstünde kötü durmaz
Laden aybikreis aaa ne güzel🥰 Bence terzinin yanında giyip ölçü aldırın özellikle kalça kısmınıda belki daraltabilir. Beli bile büyük gelmiş sanki. Anla işte ya büyük olmuş büyük😂