nescafebagimlisi Aslananne1 Ben çok seviyorum gerçekten yaz kış fark etmez ama evet kışın daha iyi oluyor 🥰
Aslananne1 kuzeytobaby küçükmüş Bn 12 . Ayından itibaren verdim😊belki daha erken vardır bilmiyorum ama ben gaz yapar belki diye 12. Ayı bekledim
Guzelanne19 kuzeytobaby valla benim pirinç pilavı kremali mantar soslu antrikot patates püresi brokoli mevsim Salata yaptim
alfakadiin kuzeytobaby ayyyy yoğurt çorbasi, karışık kızartma, soslu pirzola, mercimekli bulgur pilavı
sinefil kuzeytobaby Oğlumla bana fırında soslu hamsi eşimle kızıma istavrit kızartma Bir de balkabağı tatlısı yaptım ❤️
sinefil nartanemm Ay harika oluyor deneyin mutlaka 🤩 bir de hamsi pilavı favorim ona da bayılıyor çocuklar 🥰
B_2603 kuzeytobaby kendimize kuru fasulye pilav salata turşu ayran :)) Bebeğime yoğurt ve kuskus pilavı
Tospikcemil kuzeytobaby ana kız hastayız dünden kalan çorba,et kavurma yedi 😪 birde 🥔 patates haslayacagim
hndathn kuzeytobaby benim bebeklerin biri 3 biri 11 yaşında😁 Ezogelin çorbası Köfteli bezelye yemeği Salçalı makarna Ayran Islak kek yaptım