Aslananne1 kuzeytobaby kuru fasulye Pilav Turşu Cacık Oğlum da bizimle yiyor 19 aylık ayrı yemek yapmıyorum hiç 😊
DilaraAA3536 kuzeytobaby kuru fasülye kıymalı Tavuklu pilav Turşu Soğan salatası Yoğurt Oğluma ilik suyuna mercimek çorbası
kuzeytobaby Aslananne1 fasulyeyi dün ıslatsaydım ben de yapardım bugün 🥲 neyse bugün ıslatayım yarına yemeğim çıktı 🌸🌸
Aslananne1 kuzeytobaby yap canım bebeğine de ver kaç aylık bilmiyorum ama 1 yaşındaysa ver baklagil saglikli😊
EmirMom kuzeytobaby 2 yaşında benimkisi genelde bizle yer ama Evde biraz fazla havuç kabak var onlar tüketilsin istedim o yüzden ekstra mücver yaptım oğluma ☺️
nescafebagimlisi Bende fırında tavuk , pilav , ayran yaparım bugün yarına bende fasulye ıslayayım bugünden hahahah
nescafebagimlisi Aslananne1 Ben çok seviyorum gerçekten yaz kış fark etmez ama evet kışın daha iyi oluyor 🥰
gunes3134 kuzeytobaby kızıma mandalina suyuna irmikli cevizli tahinli mama yaptım kızım çok seviyo oğlumla kendimede kremalı makarna yapıcam çok sever oğlum
Bhr28 kuzeytobaby fırında levrek ,kalamar tava ve salata . Kızım sadece balık yediği için yanına bir de çorba yaparım .
_tosbiginannesi_ kuzeytobaby Kuru fasulye , Pilav , Salata ☺️ oğlum da bizim yediğimizi yiyor 20 aylık oldu🌸
hellbutterfly kuzeytobaby et sulu şehriye çorbası Tavuk şiş Pilav Biraz patates kızartması Salata Oğlum henüz 4 aylık yiyemiyor normal yemek😍
[silindi] kuzeytobaby Paneli çıtır baget Pirinc pilavi Patates kizartmasi Salata Kizimada iliksulu kiymali tarhana corbasi 😊