ipeksiiimom Bebeğim üç buçuk aylık, içine serum fizyolojik koyarak Nebulizator kullanmam da bi sakınca var mı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
denizinanasi ipeksiiimom ben öksürdüğü zaman arada kulaniyorum 3 aylık bebegim umarım zararı yoktur. Çok yaklastirmadan tutuyorum
yenianne01 ipeksiiimom Serum fizyolojik zararlı zaten ben kullanmıyorum strerimarın deniz suyunu kullanıyorum…Ayrıca buhar vereceksen ilacı var sağlık ocağına yazdır ve ki sürekli verme alışkanlık yapar ben öksürüğü ve hırıltısı olursa doktor kontrolünde veriyorum
elifminamom ipeksiiimom canım nebül ilaçlar da serum fizyolojik ile sulandırılıp veriliyor bazen çocuklara hastanelerde serum şeklinde olanın zararı olmaz ama bu küçük burna sıkılan şeklinde satılanları bilemem ama çocuk doktorları serum fizyolojiği dolaba atıp soğuk şekilde nebülizatörle verebilirsiniz diye instagramda bile gördüm verebilirsin yani
ipeksiiimom denizinanasi bebeğim 40 günlükken doktor kullanma daha çok küçük demişti yarın sorucam tekrardan ama bugün biraz tıkalı burnu buraya sorayım dedim
ipeksiiimom yenianne01 nebulizator içinde kullanmak mı zararlı çünkü doktorum onunla burnunu temizleyebilirsin demişti
bdilekkayra yenianne01 serum fizyolojik zararlı değil nerden cıkardınız? Ayrıca kafasına göre sağlık ocağına gidip ilaç yazdırmak daha sakıncalı değil mi? Bence doktorunuza sorun bebeğiniz çok küçük o sizi yönlendirir.
benimoglumukurtarinesraa yenianne01 yanlış yönlendirme yapmayalım yeni anne. Post sahibi arkadaşım serum fizyolojik dediğin şey tuzlu su..ve çocuğun burnunu açmak balgamini açmak için kullanmanda hiçbir sakınca yok. Dr Osman Gonulal takip edebilirsin.. balgam söktürme diye videosunda tam da sorduğun şeyin cevabı var.
Bir-prens-annesiii ipeksiiimom en doğru bilgiyi doktorunuzdan öğrenirsiniz burda herkes başka bir fikir verir ve bunun doğruluğu da kişiden kişiye değişir bebeğiniz de küçük doktora danışarak hareket edin
ipeksiiimom bdilekkayra ben de doktor söylemeden ilaç kullanmanın yanlis olduğunu düşünüyorum. Burnunu serum fizyolojikle temizliyorum ama nebulizator kullanıyordum
yenianne01 bdilekkayra internete yazın haberlerdede çıktı serum fizyolojik zararlı diye 13 yıl önce kızımın doktoru bile önermemişti ben saf deniz suyunu öneriyorum dedi ogündur bugundur kullanmam sterimar saf deniz suyu kullanırım çoçukalra….Ayrıca ne alakası var komiksiniz☺️ Kafana göre kullanı nerde demişim okumuyormusunuz siz doktorrrr kontrolünde yazmışım sağlık ocağıdandakide doktor ya hani😂Eleştirecek yer arıyorsunuz ki 4 çoçuk annesiyim abimde çoçuk doktoru doğal olarak bilincimi size anlatacak zamanım yok👀
bdilekkayra ipeksiiimom biz su an rsv dolayısı ile hastanedeyiz nebülleride serum fizyolojik ile karıstırılıp uygulanıyor yani yapılabilir zararı yok. Toplatılan şey bu markalara ait burun yıkama gibi geçen sulardı zaten onlar cok ayrılar
Hotic yenianne01 eksik okumuşsunuz bazı markaların serum fizyolojiklerini piyasadan çektiler ondan bahsediyorsunuz sanırım
Anonim41 yenianne01 sizin bahsettiğiniz küçük tüp şeklindeki serum fizyolojikle zararlı evet, ama şırınga ile izotonik suyun içinden çekmeli olanın hiç bir zararı yok
yenianne01 bdilekkayra evet doktorlarım sıkıntılı😅Nasıl bana deniz suyu önerirler çok ayıp😂Ayrıca nasıl öksürüğü hırıltısı varsa buhar vermem için ilaç yazarlar çok ayıp hemen dava açıyorum sağol😅
bdilekkayra yenianne01 ay ne saçmaladınız ya gidin başka saracak bi yer bulun inanılmaz boş yapıyorsunuz, kendinizi komik duruma sokmayın lütfen😂
Bebek_1 ipeksiiimom Ben fizyolojik serumla temizliyorum ama hırıltısi olduğu için doktor nebulizatöre koyarak verebilirsiniz dedi o şekilde yapıyorum ilaçtan daha mantıklı dedi ama içeriği temiz olmasına özen gösterin bazıları kaldırıldı zaten
yenianne01 Hotic önce genel dendi sonra mağzı markaların dendi ben de kafamda soru işareti olacağına doktorumunda önerisiyle deniz suyu kullanıyorum memnunum☺️