Aysnrd93 çok teşekkür ediyorum size beni anladığınız ve güzelce detaylı yazdığınız için 🥹
Deterjanı bitkisel green clean marka
Şampuanı doktor önerisi ile mustela atopik ciltler için olan seriden
Cilt nemlendiricisi de mustela atopik ciltler için olan seriden
4 gündür diyetteyim. Kendi kendime girdim süt ve ürünleri, yumurta yemiyorum. Hatta çapraz bağlantılı olan dana etini bile yemiyorum, çevremde çocuğunda alerji olan arkadaşlarımdan bayağı bilgi aldım o şekilde ilerliyorum. Bugün doktora gittik. Tek şikayet yüzdeki ciltteki sıkıntılar olduğu için Alerji değil egzama gibi dedi. Yine de kandan süt yumurta buğday ve kuruyemiş için alerji testi bakılacak. Cumaya kadar sonuçlar çıkar onun üzerinden konuşuruz dedi. Kortizon krem verdi bir de cuma gününe kadar kullanacağım. Moralimi en çok bozan, toparlanmama izin vermeyen şey bebeğimin görüntüsü olduğu için dua ediyorum krem iyi gelsin de geçsin çünkü psikolojik olarak toparlanmam gerek ama tüm gün yüzüne bakıyorum çocuğun ve bi türlü toparlanamıyorum moralimi düzeltemiyorum. Onu öyle gördükçe sanki benmişim suçlusu gibi kahroluyorum. Keyfim iyi gibi dursa da içten içe düşünüp yiyorum kendimi. Besin alerjisi varsa bile üzülmeyeceğim yeter ki yavrumun yüzü cildi düzelsin. Onu öyle gördükçe acı çekiyor gibi hissediyorum sanki o yaralar canını yakıyor gibi. Aslında değil evet ama ben öyle görüyorum hakim olamıyorum bu düşüncelere.. Allahım yardımcımız olsun. Bu süreci hassas psikolojimle kolayca yenmemi sağlasın inşallah.. dualarınıza talibim..