gunesinayi0301 Kızın için ayakta durmak zorundasın onun sana ihtiyacı var başına ne gelirse gelsin güçlü ol çünkü sen böyle büyüdün her zaman dimdik güçlü kızın için ailen için ayakta dur hicbirseyin seni yipratmasina izin verme…🥺 Şimdi sıra sizde kızlar kendinize bir not bırakın…📝
Barbekusos gunesinayi0301 artık planlamayı birak ve hareket geç. Nereden başlayacağını bilmiyorsan o lanet defterin herhangi bir sayfasını ac ve gördüğün ilk maddeden basla. Tembel teneke. Biraz cesur ol. Arada gelip bakarım buna. Teşekkür ederim böyle bir paylaşım yaptığınız için:)
kirikkalp gunesinayi0301 Keşke bu Dünyaya gelmeseydim de bu yaşım da bu kadar sorumluluk almasaydım.. 🥺
gunesinayi0301 Barbekusos rica ederim hep bebeklerimize not bırakıyoruz neden kendimize bir not bırakmıyoruz dedim ve paylaşmak istedim ☺️ inşallah istediğiniz tüm herşeyi yapabilirsiniz yaparsın ya ben inanıyorum sana korkak değilsin sadece emin olamiyorsun bazı şeylerden ama vakti gelince emin olup harekete geciceksin ☺️👌🏻
Olric11 gunesinayi0301 Üzdüler, kırdılar, yıpratdılar ama sen ki Yeniden yeniden başardın, ayağa kalktın şimdi sımsıkı sarıl Yaradanın sana verdiklerine, vericeklerine sen ailenle mutlusun yılmak yok…
BENOYLEUYGUNGORDUMM gunesinayi0301 çok şanslısın her konuda yalancı dünyanın küçük sorunları seni üzmesin yat kat şükret ve olabilecek kötü şeylere sabret geçecek
Egenin_pamugu gunesinayi0301 hiç bir şeyden endişe etme sen korkusuzsun bu dünyada hiç bir güç senin önüne geçemez izin vermezsin çünkü sen bir annesin, önünüzde daha çok yol var dik dur ve hayata karşı savaş istediğin gibi özgürce yaşa 🧚
Zeynep-gerda gunesinayi0301 konuşmayı çok seven biri olarak neden ağzını bıçak açmayan bir adamla evlendin a akılsız
[silindi] gunesinayi0301 sabret bak oglunu nasil buyuttun kizinda buyuyecek ve bu anlarini sadece fotograflardan sevebileceksin oyuzden anin tadini cikar 😊
waffle-seven-anne gunesinayi0301 ikinci cocugu yapma oglunu en guzel sekilde buyut yeter kendi hedeflerini yerine getir bu dunyaya sende 1 kere geliyorsun unutma 🎈
ikierkekannesiii gunesinayi0301 2 evlâdım var cok zor çocuklar ama nekadar zor olurlarsa olsun cocuklarim bakmak zorundayım ayakta durmam için 3 adam seviyorum onların benim ihtiyacımız var birbirimize kaynanam hayatımıza yön vermeyi ağzındaki o pis sözleri dirdiri keşke bitse ayrı eve çıksak artık ama sonucu suki umursamıyorum attığı iftiraları sözlerini artık başından beridir kendimi ezdirmemeyi biliyorum o yüzden hayatımı istediğim gibi yaşıyorum özgürlük benim çocuklarım ve eşimdir anasi babası beni ilgilendirmez hayat benim hayatım istediğiniz hayatı yaşayın kimseyi umursamadan en güzeli bu