Limonlucheskek Pişmiş soğumuş kek buzluğa atılır mı kızlar atılırsa çıkarttıktan sonra tadında değişim olur mu ?
Ahhannelik Limonlucheskek ben kaldığında dilimliyorum streç ile sarıp sonra buzdolabı posetine koyup öyle atıyorum. Tadı falan kötü olmuyor ama taze yapilmis gibide olmuyor ben mümkün olduğunca atmıyorum onun için
34663466 Limonlucheskek ben yapıp atanlardanım valla tadında degısıklık olmuyo gayet guzel oluyo cıkardıgın zman nemlı de olmuyo yumusacık cıkıyo
_tuuggcce_ Limonlucheskek ben ilk defa attım 4 dilim kalmıştı. Yarın falan çıkarıp bakıcam nasıl olacak 😅
Zeynepefem Limonlucheskek ben fazla kaldığında atıyorum sonra airfryer de ısıtıp yiyoruz çokta güzel oluyor tadı herhangi bi değişim olmuyor
birhesap Bende burda bekleyeyim bende yapıp atmayı düşünüyorum misafir için ama nasıl saklanır koku tat değişimi olur mu bende bilemedim 🌸
Syds Görümcem yapıyor o poşetle koydugu için sanırım kek nemlenmisti ama yumuşak ve farklı bir tat yoktu bir dilim koyarak deneyebilirsiniz
Limonlucheskek 34663466 Ahhannelik Koyup atayım bende atayım ozamn kekim fazla kaldı durdukça kötü oluyor teşekkür ederim ☺️
ikiprensannesi0 Limonlucheskek ben atıyorum çok güzel oluyor hicbirsey olmuyor hemen eriyor çıkarınca
3cocukluananingunlugu Yapıp atıyorum sonra çocukların beslenmesine çıkarıp koyuyorum taze gibi kalıyor çok pratik
sarfinazar Limonlucheskek ben kızımın beslenmesi için dilim dilim yapıp atiyorum. Saklama kabında ağzı kabında güzel muhafaza ederseniz kokunolmuyor
Dfncgdm2022 Limonlucheskek ben buzluga atmıyorm yanı bilmiyorum canım denemdım hıc ama ben genelde kalan keklerı cıkolata topları yapıyorum susuluyorum o sekılde degerlendırıyorum guzel oluyor